کی گفته من 32 بیتی دارم؟!!:18:نقل قول:
من 64 بیت نصب کردم!
من فکر کردم شما 64 بیت نصب کردید و همچین مشکلی دارید!!؟
Printable View
کی گفته من 32 بیتی دارم؟!!:18:نقل قول:
من 64 بیت نصب کردم!
من فکر کردم شما 64 بیت نصب کردید و همچین مشکلی دارید!!؟
دهههههههههههههههههههههههه هههههههههه
پس ضایع شدیم رفت که!!!!
یعنی بندازم دور اینو؟؟؟؟؟ 4 گیگ رم نمیگیره کلا؟؟؟ مگه قرار نبود که ساپورت کنه؟؟؟
کی قرار بود؟!
کلا" 32 بیتی بیشتر از 3 گیگ ساپورت نمیکنه!
چه بخواد xp باشه چه بخواد سون باشه!
ساپورت می کنه ، ولی در حالت 64 بیتی!!نقل قول:
قرار بود که ویندوز 7 قابلیت مدیریت بهتری روی هارد داشته باشه و بهتر بتونه اون رو آدرس دهی کنه که این طور هم شد!
سلام
آقا اگه اون پچ رو كه دوستان چند پست قبل تر گذاشتن نصب كنيم درست ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني بعد از نصب، 32 بيتي، 4 گيگ رو كامل ميشناسه؟؟؟؟ كسي از دوستان امتحان كرده؟؟؟؟؟؟
ممنون
دو تا رم 2 گیگ خریدیم و انداختیم رو سیستم . تو ویندوز زده بود 2.5 فکر کردم ماله رم هاست رفتم با بدبختی
عوضشون کردم اومدم دیدم دوباره زده 2.5 که دیگه داشتم منفجر میشدم .
حالا فهمیدم که باید تو اکس پی 32 بیت بزنه 3.25 ولی چرا از من میزنه 2.5 ؟؟؟
پس احتمالا ماله مادربورد می تونه باشه درسته دوستان ؟
برم 7 نصب کنم 64 بیت ؟؟؟
یکی از بچه ها توضیح کامل داده در رابطه با این موضوع که از همون تاپیکی که دوستمون معرفی کردن در اوردم :
منابع سخت افزاری سیستم احتیاج به فضای آدرس دارن. بنابر این مقداری از 4 گیگ آدرس به اونها اختصاص داده میشه. هر چقدر آدرس باقی بمونه به RAM شما میرسه. بسته به سخت افزارهای سیستم معمولا 3 تا 3.5 گیگ از RAM شما در دسترس خواهد بود.
حتی نمونه هایی داریم که 2 گیگ از 4 گیگ RAM در دسترس هست. این تفاوت زیاد معمولا بخاطر حافظه کارت گرافیک هست. مثلا کسی که کارت گرافیکش 512 مگ هست, سیستم عامل مجبوره 512 مگ آدرس صرف آدرس دهی حافظه کارت گرافیکش کنه. در نتیجه همینطوریش از 4 گیگ محدودیت 3.5 گیگ باقی میمونه. تازه سخت افزارهای دیگر هم که قبلا گفته شد نیاز به آدرس دهی دارن و از 3.5 گیگ هم مطمئنا کمتر خواهد شد.
تذکر: این رو با حافظه Shared در بحث کارت گرافیک (مخصوصا Onboard) اشتباه نکنید. اون اصلا ربطی به این بحث نداره.
فقط یک سوال این قضیه برای کسایی که ویندوز 64 بیتی هم نصب میکنن ولی بازم حافظه شون کمتر از 4 گیگ نشون داده میشه هم صدق میکنه یا فقط برای 32 بیتی هاست ؟
منم دیشب ویندوز رو نصب کردم صبح همین مشکل رو داشتم کامپیوتر رو هم برای اولین بار که روشن کردم یه 15 دقیقه ای الافمون کرد یه صفحه آبی اومده مود داشت برای خودش یه کارایی میکردبالاشم نوشته بود
windows diaggnostics tool windows is checking for memory problems...
دوستان من این پچی که یکی از دوستان گزاشته بود رو نصب کردم حالا ائنجایی که باید ویندوز زو انتخاب کنم ویستا یا 7 رو یکی دیگه هم اضافه شده چجوری پاکش کنم؟؟؟
سلام.نقل قول:
بله در مورد همه صدق میکنه.
ممکنه شما ویندوز 64 بیتی و 4 گیگابایت حافظه داشته باشید اما از همش استفاده نکنه.
تو خط اول هم توضیح داده بود:
نقل قول:
منابع سخت افزاری سیستم احتیاج به فضای آدرس دارن. بنابر این مقداری از 4 گیگ آدرس به اونها اختصاص داده میشه. هر چقدر آدرس باقی بمونه به RAM شما میرسه. بسته به سخت افزارهای سیستم معمولا 3 تا 3.5 گیگ از RAM شما در دسترس خواهد بود.
نقل قول:
لطفا از این Patch ها نصب نکنید.
من جایی خوندم که این Patch ها هسته اصلی ویندوز را دستکاری میکنن. واقعا وحشتناک بود.
در مورد مشکل هم میتونید از برنامه VistaBootPro استفاده کنید.