به نظرم به خاطر ظاهرشه که زیاد طرفدار نداره
الانم دیگه همه دارن میرن دنبال گوشیه تاچ
Printable View
به نظرم به خاطر ظاهرشه که زیاد طرفدار نداره
الانم دیگه همه دارن میرن دنبال گوشیه تاچ
نقل قول:کلا تو ایران سری Eطرفدارنداره چون کمتر کسی تو ایران دنبال کارایی های خاص وتوپ این گوشی می گرده البت که من خودم تامرز خریدن رفتم اما پشیمون شدم چون پولشو جمع کردم برای خرید کامپیوترنقل قول:
سریEیهکی ازبهترین وپرفروش ترین های جهانه که الان سریCجایگزینش شده
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
یه دلیل دیگشم اینه که الان مردم تو ایران بیشتر دنبال گوشی مدگرایانه وخوشگل میگردن
با سلام دوستان من به تازگی این گوشی رو خریدم فیرمور اونم آخرین ورژن34 و فارسی هست ولی متاسفانه هرکاری می کنم GPSاش وصل نمیشه.با تمام تنظیماتش هم ور رفتم. گارمین هم نصب کردم نشد. توی سایت های خارجی هم دیدم خیلی ها این مشکل رو دارن. اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
تعجب می کنم من فریمور34 رادارم gpsاش خیلی راحت تو خانه هم وصل می شه از برنامه اسمارت کم استفاده کن .
با عرض سلام وادب
من در مورد تنظیمات light time-out و light sensor دراین گوشی مشکل دارم قبلا تنظیم میشد ولی الان این ارور را میدهد
unable to . chenge setting . powersaving mode active. من دفترچه فارسی یا انگلیسی ندارم عربی دارم از استادان محترم خواهشمندم در این مورد راهنمایی فرمایند.
دکمه پاور گوشی رو بزن ...نقل قول:
بیا روی گزینه آخرش deactive power saving mode رو بزن.
شارژر هم به گوشی وصل کنی احتمالا غیرفعال میشه.
دوست عزیزمن تا بحال 6-7 تا گوشی نوکیا داشتم و کار با GPS را کاملا بلدم اسمارت کام هم نصب کردم نشد.a-gps وnetwork همفعال کردم نشد.اصلا توی GPS data که بری باید ماهواره ها رو پیدا کنه ولی مال من بعد از 3 ساعت توی فضای باز به زور یدونه ماهواره رو پیدا کرد.اگر کسی نظری داره لطفا راهنمایی کنه.با تشکرنقل قول:
دوست عزیز mstf666 متشکرم
وقتی شارژ گوشی تمام شد و گوشی خاموش شد بعد از شارژ شدن درست شد.بازم ممنونم
منم بار اولی که گوشی6220کلاسیکمو جی پی اس رو فعال کردم یه3ساعت طول کشید والان 1دقیقه ای وصل میشهنقل قول:
اپدیتش کن منظور فریمور بعد دوباره گارمین رونصب کن باید درست بشه که اگه نشد مشکلش سخت افزاریه وباید ببری تعمیرگاه
گوشی من خوشبختانه گارانتی داشت، بردمش گارانتی مشخص شد که مشکل سخت افزاری داشته بعد از 8 روز گوشی رو تحویلم دادن. مشکل GPS رفع شده ولی قاب فلزی جلوی گوشی فاصله پیدا کرده و کلید رو به پایین هم یه صدا افتاده توش.