نقل قول:
چون کم کم در طول زمان یا به یه اسپم دونی تبدیل میشه .
من متوجه نمیشم.شما چرا اینقدر بد بین هستید به این تاپیک.
نقل قول:
که هر کسی عکس میذاره یا میشه یه تاپیک عین تاپیک آمریکایی ها.
خب باید عکس بذارند دیگه.پس شما بفرمایید چکار باید انجام بدن.:11: والبته اینکه خواه نا خواه بحث های حول یک اتومبیل خاص از پس لرزه های قرار دادن عکس یه اتومبیل خاص هستش و البته اجتناب نا پذیره ولی به هیچ عنوان موازی هیچ تاپیک دیگه ای نمیشه.
نقل قول:
در واقع یا موازی سازی یشه با گالری عکس فتوشاپ
نمی تونم درک کنم که چطور این تاپیک مثل تاپیک عکس فوقتوشاپ میشه.ایا قراره ما عکس های ویرایش کرده خودمونو اینجا قرار بدیم.؟؟!
نقل قول:
منظور من از عکس خودتون این بود که عکسهای سایت های دیگه نباشه.
بازم شما حرف خودتون رو میزنی.مگه تا حال عکسی دیدید که از سایت دیگه ای گرفته باشیم.فقط فکر کنم یکی از عکسهایی که از متین گرفته بودم واترمارک شده بود.و الا ما تا به حال از سایت دیگه ای عکس نذاشتیم.
نقل قول:
خودتون برای اولین بار آپ کرده باشید، حالا میخواد خودتون گرفته باشید یا دوستتون. مهم اینه مرجع باشن.
مگه این شدنیه.خود من در 2 فاروم تخصصی اتومبیل عضو هستم که البته از عضو شدنم در اون سایت ها مدت زیادی نمیگذره.ولی این سفارش شما اصلآ شدنی نیست که مثلا یه عکس اینجا باشه و در ...... .com نباشه.مگه ما در روز چنتا ماشین امریکایی میبینیم . از چنتاشون عکس میندازیم که بخواهیم در فقط یک فاروم قرار بدیم.در نتیجه از عکس های ارشیو هم استفاده میشه و نه تنها در یک فروم بلکه هر کس در هر انجمنی که عضو هست تصاویرشو قرار میده چون دوست داره در اون انجمن فعالیت بیشتری انجام بده از سایر اعضا.خودتون هم میدونید اینجا تا تخصصی بشه کار داره (البته جسارت به اعضا نباشه) و این تاپیک از کار امد ترین تاپیک ها برای راهنمایی و افزایش اطلاعات دوستان میباشد چرا؟؟
حالا براتون توضیح میدم:
بنده میام عکس یک اتومبیل خیلی خاص رو در اینجا قرار میدم و خیلی ها هم نمیدونند اسم اون ماشین چیه.یک سری از اعضا به خودشون زحمت سوال کردن رو نمیدن یک سری هم که دوست دارند اطلاعاتشون زیاد بشه تو ذهنشون علامت سوال ایجاد میشه که این چی می تونه باشه.پس سوال می کنند و جواب میگیرند.
این یک نمونه استدلال ساده بود.باز اگه توضیح خواستین در خدمتم.:11:
نقل قول:
بزرگه.
تازه صفحه هم کمی به هم میریزه.
اگه بخواییم عکس رو مستقیم بذاریم از 640x480 بزرگتر نباید باشه.
کوچیکش میکنیم.
همون 640*480
در ضمن اگه در قوانین وزین فاروم یک قانون و ابزاری بود که عکس های اپلودی رو به صورت thumbnail قرار بدیم خیلی خوب می شد.باز شما پیگیری کنید شاید چنین چیزی هست و من خبر ندارم:11:
نقل قول:
حرفت کاملا صحیح و منم در این زمینه باهات موافقم. ولی قانون رو همه باید رعایت کنیم
به نظر من اینکار نه فعالیت تبلیغاتی.نه دلالیه.نه سودی برای کسی داره.نه فعالیت خرید و فروش انجام میشه.
صرفآ جنبه اعلان و فراخوان داره.در ضمن اگر برای مدیران اینقدر مهمه که چنین فعالیت های مجرمانه ای صورت نگیره بیان و نظارت کنن.بله اینکه در این فروم یکی بیاد داد بزنه ای سی دی اوردم 3 تا 1000. یا اینکه بیاد بگه بیا موستانگ دارم 4.5 این تبلیغات و فعالیت اقتصادی به حساب میاد.
به هر حال ما از شما به عنوان مدیر بخش و حامی خودمون و مدافع حقوقمون باید تقاضا کنیم که این مسئله رو پیگیری کنید و برای کلوپ اتومبیل و فقط صرفآ جهت اطلاع رسانی مجوز کسب کنید.
خواهشآ این مورد رو پیگیری کنید.
نقل قول:
اگه خواستید این کارو کنید لطفا اول بذارید تا در موردش بحث کنیم بعد به پست اول ببرید و قانونش کنیم.
احتمالا یک تاپیک جداگانه برای نظر ستنجی از شما دوستان میزنم چون از پستهای بیهوده بدون عکس در این تاپیک جلو گیری کنیم.
نقل قول:
شرمنده ولی نمیشه.
تاپیک مهم شدن شرایطی داره. که این تاپیک فعلا نداره.
خب هر وقت حائز شرایط این فدراسیون شدیم تاپیک رو مهم کنید چون در روند صعودی تاپیک نقش اساسی داره.