-
بهترین را نخریدن این ماشین حلبی است تا حالا چند نفر از ایرانی ها ی عزیز ومحترم با این ماشین حلبی جونشونو از دست داده اند یکی از همسایه های عزیز ما این جوری شد خا نوادشون از هم پاشیده شد و3نفرشون کشته شدند یه مادر یه مادر بزرگ ویه پسر بچه ی 2ساله.......................................:4 1:
-
-
اتفاقاً این خبر رو به فال نیک میگیرم البته اگه واقعاً تقویت درست حسابی بدنه صورت گرفته باشه
یه روز بارونی من با سرعت حدود 40 زدم به یه پراید و در رانندش بکلی له و لورده شد از من فقط چراغ بغل ماشینم شکست هیچیش نشد درب سمت راننده پرایدش از بالا تا پایین اونقدر فجیع له شد که گفتم یا خدا حتماً رانندش متلاشی شد :18:
طرف تاکسی تلفنی بود و مقصر در اومد چون از فرعی پرید جلوی من که دور میدون بودم
همونجا بود فهمیدم درهای پراید بقدری ورقش ضعیفه که با یه مشت قر و دبه میشه :13: امیدوارم حداقل دراش را تقویت کرده باشن و گارد داخلش گذاشته باشند
از بدنش بدتر ترمزهاشه البته اگه ABS نصب کنه وضع ترمزاش بهبود زیادی پیدا میکنه
تازگیا چون پلیس مجبورشون کرده ABS نصب کنن خود سایپا داره غیر مستقیم شایعه میندازه بین مردم که ABS بده و اله و بله تا عوام بیسواد که چه میدونن ABS چیه چطور کار میکنه بترسن و نخرن و 500 هزار تومنش بره جیب کمپانی
-
یکی از آشنایان ما مسئول تولید بدنه های پرایده
میگفت سایپا اومده بهشون گفته شما این بدنه رو بسازید ما با موارد دیگه ایمنی رو تامین میکنیم
این بدبختا هم بدنه پراید رو ساختن ولی سایپا به قولش عمل نکرده و دقیقا همین بدنه ضعیف رو وارد بازار کرده
-
بابا ما چند ماهه پیش رفتیم نمایشگاه خودرو از قسمت ایرانخودرو دیدن کردیم چه تنوع محصولی داره انواع ماشینا سی چهل نوع ولی باورتون نمیشه چه پدیده ای این شرکت همه ی مدلاش عین هم بودن
وحالا پراید محکم ولی مطمئن باشید نه شتاب این پرایدو داره نه قیمتش سوختشم بالاتر میره
خیال میکنن ما چی هستیم خودشونو مسخره کنن:47:
-
من که داییم کارخونه ی تولید قطعات پراید و چند ماشین دیگه رو داره قبلا هم با خود سایپا کار میکرد اون میگه این حرف ها چرت و پرته! و پراید روز به روز داره اشغالتر میشه!
-
عجب داستانی داریما ما با این پراید !!
به امید فردایی بهتر که نخواهد آمد !!
-
خدا به داد ملت همیشه در صحنه ی ایران برسه!!
-
ملت خودشون میرن تو صف وایمسن تا بخرن
کسی اجبارشون کرده؟
یک سال نخرید.
یک سال ماشین سوار نشید چه میشه؟
وقتی ملت میرن روا سال میخرن و گول خودشون میزنن چه فایده؟
-
باید اینجوری تیتر می زدن
پراید سنگین وزن وارد می شود
انواع پراید در اوزان جدید
.