از همه ي دوستان تشکر.
دوست عزيز من همان قدر که دوست دارم کل کل در سرعت کنم همان قدر هم دوست دارم که ماشينم طوري باشه که وقتي ميرم پيشه کسي نگه که ماشينشو ببين اين طوريه اون طوريه........منظورمو که ميفهمي.....البته مزدا3 هم اين گونه نيست و کلاس خودشو داره.
من بحث بيشترم روي قدرت موتور و زيبايي ميباشد.
قدرت موتور برام مهمه چون حالا حالا ها توان تيون کردن را از لحاظ مالي ندارم ميخام زيبا باشه چون ميخام يه عمر کناره اين ماشين باشم ........
حالا انتخاب هاي من روي مزدا3 و کمري 2007 و ماکسيمابود که کمري را به علت قيمت بالا بيخيال شدم و ماکسيما و مزدا3 چون توي رنج 30 تا 40 ميليون هستن مد نظرمه.
ماکسيما موتوري قوي داره و مزدا3 روحي اسپرت با فرمان پذيريه بهتر.
حالا اگه مزدا3 قابليت اسپرتيه خوبي داشته باشه(مثلن همين 210 اسبي که گفتين)پس از لحاظ موتوري هم ميشه در رده هايي مثل ماکسيما رسوندش پس من الان انتخابم روي مزدا3 ميباشد.چون زيبا که هست موتورشم که يکي از بهترين موتور ها در اين رده ميباشد و بدون تغيير موتور با اضافه کردن چيز هاي ديگه ميشه قدرتشو بالاتر برد(درسته ديگه؟)
حالا يه نکته ي ديگه که براي قدرت ماشين مهمه سبک بودنه ماشين ميباشد که در اين جا مزدا3 2010 سبکتر از مزدا3 فعلي ميباشد پس هر کاري از لحاظ موتوري روي مزدا3 2010 انجام بديم جواب بهتري ميگيريم.
به همين دليل من ميگم که ايا اين کاره درستيه که من در حال حاظر يه ماشين ارزان قيمت بگيرم و منتظره مزدا3 2010 باشم؟(من ميخام انتخابم طوري باشه که تا سالين طولاني از انتخابم پشيمون نشم اخه من با اين ماشين اگه خدا بخاد فکر کنم بهترين روزاي زندگيمو بگذرونم و دوست دارم هميشه نگرش دارم شايد مسخره باشه ولي براي من مهمه)
البته به نظره خودم چون من قصد تيون کردن دارم مزدا3 فعلي فرق ان چناني با مزدا3 2010 نداره.درسته؟
در ضمن به نظره من بدنه ي مزدا3 فعلي عقب و جولو هماهنگيه بيشتري دارن تا مزدا3 2010.نظره شما چيه؟منظورم اينه فکر کنم مزدا3 فعلي تا حدودي زيباتر و هماهنگ تر باشه از لحاظ بيروني(بدنه).......نظره شما دوستان چيه؟البته ميدونم اين مورد امريست سليقه اي ولي ميخاستم نظره شما هم بدونم.
دوست عزيز درسته که ماکسيما موتوري قويتر داره ولي مزدا3 هم پايداريه بهتري داره که اين امر هم براي رالي بسيار مهمه(منظورم از رالي همون مسابقات دوستانه بود)
حالا تا نظره شما و باقيه دوستان چي باشه؟؟؟؟؟
ببخشيد که طولاني شد.منتظره جواب هستم.
ممنون.