الان من یه تایپیک برای 6.5 می ذارم
Printable View
الان من یه تایپیک برای 6.5 می ذارم
اگه از 640 x480 منظورت x1 هست باید بگم 400 x 800 هست ! رزیلوشن بالاتر از WVGA دیگه چی ؟ برای بازی حرف نداره .نقل قول:
نه می دونم رزولوشنش چند هست :دی
نمی گم برای بازی به درد نمی خوره می گم بازی های خفن :دی یکم قدیمین
و قابلیت واید ندارن (توی بازی های کامپیوتر هم همین طور)
دوست من درسته که 480*640 بازیهای زیادی داره
ولی شما باید به آینده نگاه کنی
تقریبآ تمام گوشیهای جدید الان با 480*800 ساخته میشن و میشه گفت بازیهای جدید هم برای 480*800 ساخته میشن
ببین هچ شرکتی نمیاد بازار خودش رو خراب کنه که یعنی فقط نمیاد برای یه رزولوشن بازی بسازه
بازی رو مولتی اسکرین میده بیرون :دی
ببین دوست عزیز
آره خوب ولی منم نگفتم که یه شرکتی بیاد فقط واسه یه رزولوشن بازی بده بیرون
یه مثال میزنم
اگه 90 درصد مردم مثلآ گوشی omnia داشته باشن آیا بازیها و برنامه ها و رامهای مختلف و خیلی زیاد برای omnia نمیاد؟؟
حتمآ میاد
یعنی اینکه گوشیهای جدید الان با رزولوشن 480*800 ساخته میشن و مردم زیادی الان با این گوشیها کار میکنند و میخرن مطمئن باش که به زودی تعداد بازیهای این گوشیها زیاد میشه
الانم گوشیهای زیادی با این رزولوشن ساخته شدن
xperia , touch pro 2 ,touch hd ,touch diamond 2 , ....
نه نه نه اشتباه نکن همین الانشم روز به روز داره تعداد 640x480 بیشتر میشه نه 480x800 تازه بعد از اون 240x320 که البته آمارش رو به افوله!
بله آقا قبول رزولوشن 800 در 480 عاله
ولی بابا ! دقت کردین در مورد چی داریم بحث می کنیم ؟ :دی
به رزولوشن کاری نداره برای اکثر گوشی های فعلی 7 میاد (کوک شده)
رسمی هم 6.5 هنوز نیمده کوکش کردن یعنی کاره راحتیه
پس خیالت راحت باشه
البته خب باید این رو هم در نظر گرفت که ممکنه ویندوز 7 آنچنان تعریفی هم نداشته باشه چون مایکروسافت معمولا" در زمینه ی تبلیغات خیلی قوی و موفقه ولی در مورد عمل کردن به قولاش زیاد نمیشه روش حساب کرد...
همین ویندوز 7 پی سی درسته خیلی خیلی خیلی ... از xp و vista بهتره ولی باز هم چندان چنگی به دل نمی زنه
من که دوست دارم رو گوشی های فعلی نصب بشه ...
نگران نباشین نصب میشه :دی
بعضیا می ترسن بخرن هی می گن وایسیم 6.5 بیاد وایسیم 7 بیاد