آره برای منم به مشکل خورد من فکر کردمadsl مشکل پیدا کرده...
Printable View
آره برای منم به مشکل خورد من فکر کردمadsl مشکل پیدا کرده...
من این جمله رو هم بگم بعد برم.
دو تا هنرپیشه دیگه ای که تو این سریال خیلی خوب بازی میکنن، رویا تیموریان و مرجانه گلچین هستن.
همچنین مسعود رایگان که شوهر رویا تیموریانه هم هنرپیشه خوبیه؛ بازی به یاد موندنیشو تو فیلم سنتوری از یاد نمی برم.
عجب یه جمله ای!
شب بخیر!
خيلي زود جا افتاد اين سريال
..
اقا منم به همین مشکل برخوردمنقل قول:
نه بابا اینا با هم هیچ نسبتی ندارننقل قول:
راستی دوستان کارگردان این سریال هم سامان مقدم هست...اینم از برادران مقدم تشریف دارن؟
خدا کنه مثل سیروس نباشه که داریم به خاطر رستگارانش خودکشی میکنیم
سامان بیشتر تو کار سینما بوده .سابقه ی دستیاری مسعود کیمیایی رو داره چند تا فیلم خوب ام توی سینما ساخته مخصوصا کافه ستاره
ولی اون یکی فقط تو کار ساخت سریالهای درپیت در حد نرگس
تازه یه 20 سالی هم اختلاف سنی دارن
آقا من که نتونستم دیشب نگا کنم
همش تو قسمت عذاداری هستن و من به دلایلی نمیتونم نگاه کنم...
پیشرفتی داشت داستان یا نه؟میشه یه ذره در باره ی این قسمتش توضیح بدید برام؟
ممنون
این پاتختیشون چقدر بامزه بود! و با مزه تر از اون پس افتاده پری خانم بعد از فهمیدن وصیت بابای لیلا (تعدد خواستگارای لیلا)!
منم امروز تکرارشو دیدم؛ پری (رویا تیموریان) و دخترش داشتن از آب گل آلود ماهی میگرفتن!نقل قول:
توی مراسم عزاداری بابای لیلا، پری اینا یواشکی فامیلای گدا گشنه شونو یه گوشه جمع کردن پاتختی بگیرن که سر آخر لیلا و عمه خانم فهمیدن و اینا ضایع شدن؛ هدیه های پاتختی هم همش ساعت دیواری و اتو و پتو براشون آورده بودن.
لیلا هم با مرگ باباش از ادامه تحصیل در اونور آب منصرف میشه.
ضمنا عمهه گفت که لیلا باید پیش من بمونه و گفت که هدایت قبل از مرگش بهش لیست چند نفرو سپرده به عنوان خواستگار برای لیلا که از بین اونا یکیشونو در آینده انتخاب کنه.لیلا هم با شنیدن این موضوع افق های تازه ای در برابر چشمانش باز میشه!
بازم درام های آبکی ایرانی...
چرا همیشه توی فیلم های به طور تصنعی گریه میکنن؟
یا فکر میکنن ببینده بی شعوره؟
چرا 99 درصد سریال های ایرانی موضوعی مثل خواستگاری داره؟
خواستگارها تعدادشون 12 عدده اینو من تازه فهمیدم بعدش اگر تو یه فیلمه ایرانی صحنه عزاداری نبود پیدا کن جایزه ات با من