-
من از دوستان عزیز خواهش می کنم که لینک ها رو از 4shared بدن که خیلی بهتره و کاره آدم راحت تره.
پرشین گیگ و رپیدشرد برای خیلی ها مشکل اینجاد می کنه و نمیتونن دانلود کنن . من پیشنهاد می کنم که آپلود هاتوت رو توی 4shared انجام بدید به این صورت که حتی میتونید لینک های 4shared رو مستقیم کنید . برای این کار مثلا اگه آدرس لینکتون که 4shared بهتون داده این باشه :
کد:
www.4shared.com/file/jdfd54d/mehdiizadi.mp3.html
شما میتونید برای مستقیم کردن لینک فقط کلمه ی file رو به کلمه download تبدیل کنید یعنی اینجوری
کد:
www.4shared.com/download/jdfd54d/mehdiizadi.mp3.html
به همین راحتی . الان دیگه لینک مستقیم شده ( این لینکی رو که من زدم وجود نداره و فقط برای مثال زدم ) دوستان خودتون میتونید به راحتی توی سایت 4shared.com عضو بشید و با 5گیگ فضا حالشو ببرید چون تاحالا هیچکس نبوده که با 4shared مشکل داشته باشه . با تشکر از همه ی برو بکس
-
-
سلام با تشکر از زحمات شما دوستان
-
مشدی یه تلفون مبزاشتی باهات تماس میگرفتیم
-
دوستان فقط بگید این پلاگین ها را کجا باید ریخت تا در افتر بیاد ؟ من که هر چی تو Cs3 امتحان کردم . اجرا نشد .
-
سلام عرض شد...
خیلی مخلصیم.
-
دوستان سلام
میدونید که افکتها روی هر نسخه ای جواب نمیده . من این برام پیش اومده که یه سری افکت ها را تو مسیر پلاگین کپی کردم اما موقع باز شدن افتر ارور میداد. الان هم دنبال افکتهای معروف مثه Shine ، Starglow و دیگر افکتهای کاربردی برای افتر افکت Cs3 هستم . اگه ممکنه برای دانلود بزارید.
-
-
چرا اینجوری شده؟!!!
:18::41: