نقل قول:
من هم حرف های شما رو قبول دارم چون:
قدرت خالص!!!!گرافیک های ATI دو برابر قدرت گرافیک های NVIDIA هستش !!!!!منظورم قدرت 9800GTXPLUS با 4850 عادی رو میگم!!!!!!
به شدت رد میشه!
نقل قول:
جوابتون رو تو همون پست دادم!بعدشم من گفتم موتور گرافیکی شاخ ولی gta iv به انچنان گرافیکی نیاز نداشت!
سیستم مورد نیاز این بازی رو می دونم موتور گرافیک سازنده چه ربطی به گرافیک مورد نیاز داشت!؟منظور من سازگاری بازی ها هست!
نقل قول:
یه دلیل دیگه :از این عکسا تو اینترنت زاده که حرف بالای من رو تصدیق میکنه!!)
نقل قول:
مثلا 9800 و 4830 همه میدونن که تو تمام بازی ها 4830 بهتره ولی تو کرایسیس 9800 اجرای بهتری داره فکر کنم دلیلشم برمیگرده به انویدیا که به هر دری میزنه تا موتورهای بازیساز شاخ بر طبق معماری انویدیا ساخته شه]
اینم ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چطوره بگیم تمام این بازی ها برای 9800 بهینه شدن و انویدیا بر هر کدومش خودشو کلی به در و دیوار زده!؟
البته یه نکته دیگم هست اگه لازم شد میگم...
!!!
نقل قول:
منم با نظر شما موافقم ، بعضی از بازی ها با کارت های انویدیا سازگار تر هستند ، مثل کرایسس ، wic و supreme commander و ... و یکی از مهم ترین دلایلش هم این هست که کلأ ati در چند سال اخیر افت محسوسی کرده بود و بازی سازان ، ساخت یک بازی dx10 برای بهتر اجرا شدن روی کارت های سری 8 انویدیا انجام می دادن ، چون اون زمان هیچ کارتی از ati با dx10 سازگار نبود
تا اینجاش تقریبا موافقم
نقل قول:
هم همکاری نزدیکی با انویدیا دارند و اساسأ بازی ها رو با این کارت ها بهینه می کنند و شما در اول شروع این بازی ها ، لگوی nvidia رو می بینید ،
جای بحث داره البرز جان!
ببین سازگاری بازی ها در ابتدا برای هر دو کمپانی و گرافیکهاشون یکی هست اما انویدیا همیشه!تاکید همیشه نسخه های درایور و ...مخصوص یه بازی یا پچ SLI و ... رو سریعتر عرضه می کنه تا کاتالیست رسمی ای تی آی به همین نسخه 9.6 و 9.8 نگاه کن! کم بی عیب نبوده!یه سر به لیست nzone , درایورهای بتا و ... هم بزن!
و لوگوی انویدیا در ابتدای بازی بیشتر جنبه تبلیغ داره تا اینکه با اطمینان بگی این بازی برای nvidia بهینه شده!!
نقل قول:
البته خوشبختانه در این یکی دو سال و با اوج گیری کارت های سری 3000 و 4000 ، اکثر بازی ها با هر دو سری کارت ها سازگاری کامل پیدا کردن و معماری کارت ، دیگه مثل گذشته در کارایی تأثیر نداره!
خوشبختانه؟فن بوی ای تی آی!:دی
حالا یه سوال خیلی جالب که اینجا مطرح میشه اینه که بازی ها باید برای گرافیک و کلا سخت افزار بهینه بشن و یا سخت افزار برای بازی ها!؟!؟
فرضا که هیچ تعاملی نشه!
به تبلیغات توجه نکنید...
به نسل جدید کنسولها و سخت افزارشون بازی هاشون و کیفیتشون توجه کنید اونجا هم چنین مقایسه ای هست!و همچنین PC ارتقای قطعات کارایی بیشتر چند کاربردی و بازی های خاص و ...
اوهوم!!؟؟
چیزی که من قبولش ندارم ساخت و پاخت و به هر دری زدن انویدیا برای بهینه سازی خودش هست!!!بحث رو عوض نکنید!
نقل قول:
احساس می کنم که تو این تاپیک در مورد این مسأله زیاد داره بحث می شه و موضوغ به حاشیه می ره!!
منم از گفت و گوی منطقی استقبال می کنم!