دركل منظورم اينه كه GPU هاي امروزه براي پردازهاي گرافيكي قويتر شدند اما كار CPUرا نمي توانند انجام بدهند و اينو بايد در نظر گرفت كه CPU خيلي سرش شلوغه درگير خيلي از مسائل هست از جمله قطعات يا سيستم عامل
Printable View
دركل منظورم اينه كه GPU هاي امروزه براي پردازهاي گرافيكي قويتر شدند اما كار CPUرا نمي توانند انجام بدهند و اينو بايد در نظر گرفت كه CPU خيلي سرش شلوغه درگير خيلي از مسائل هست از جمله قطعات يا سيستم عامل
:21:به نظر من هر کسی که بگه قدت پردازنده معادل قدرت گرافیکه !!! سواد علمی نداره111:21:
:27:یه سوال دارم :قدرت یک پردازنده 4 هستهای فنوم 2 940 چقدره؟؟:27:
بله به نظر میرسه شما سواد علمیتون خیلی بالا هست...نقل قول:
به نظر من هر کسی که بگه قدت پردازنده معادل قدرت گرافیکه !!! سواد علمی نداره111
یه سوال دارم :قدرت یک پردازنده 4 هستهای فنوم 2 940 چقدره؟؟
حالا این قدرت مش قدرت منظورته!؟آخه من سوادم پایینه تو ده ما پردازنده رو با معماری تست های رندر محاسبه عددی و ... ولتاژ و فرکانس پایه قابلیت اورکلاک و ...دما و مصرف و قیمت و ارزش خرید می سنجن...اینکه بگیم قدرت یه سی پی یو چقدره؟! اوج سواد علمی! رو نشون میده...
بله موافقم در کل یه سری پردازشگر هستند که باردهی رو از پردازنده میگیرن و به جی پی یو میدن و یه سری بازی ها و بهینه سازی های جدید برای تعداد هسته و ... می تونن باردهی بیشتر به سی پی یو بدن.نقل قول:
خیلی قدرت زیادییییییی داره خیلی زیاد میشه سوارش شد تا ماه رفت و برگشت سوخت هم تموم نمیکنه !!!نقل قول:
بله البته جديدا اگر اورش كني زودتر مي رود و تا سياره تير فكر كنم بره:10::31:نقل قول:
دوست عزيز تا شما چي بخواهي يا با كدام CPU مقايسه بكنيد يا براي چه كاريي بخواهيد
سلام.نقل قول:
نمیدونم چرا بعضی ها تو فروم ها که میرم زود ناراحت میشن؟
ناراحتی ندارهه که!
جناب میلاد منظوری نداشت شاید شما منظورشو بد فهمیدید!
فوقش جواب نمیدید.کم کم بهکار به دعوا نکشه خوبه
کسانی که فکر میکنن اطلاعاتشون خیلی زیاده یا واقعا زیاد خوب به جای این حرف ها جواب قانع کننده بدن که هم یه بحث جالب باشه برای نمایش گزاشتن اطلاعات هم بقیه مثل من هم استفاده کنند
گذر نامه ما از ایران به اون ور جواب نمیده چجوری تا تیر میخواین برین؟:31:نقل قول:
بستگی به کارت سوختت دارهنقل قول:
خیلی قدرت زیادییییییی داره خیلی زیاد میشه سوارش شد تا ماه رفت و برگشت سوخت هم تموم نمیکنه !!!
:دی مسعود جان خوب گفتی!نقل قول:
بله البته جديدا اگر اورش كني زودتر مي رود و تا سياره تير فكر كنم بره
دوست عزيز تا شما چي بخواهي يا با كدام CPU مقايسه بكنيد يا براي چه كاريي بخواهيد
چون وقتی اینطوری با هرکسی برخورد کنی ناراحت میشه اینجا اتفاقا خوبه جای دیگه بود تا الان اخطار و بن و ...میشد!نقل قول:
نمیدونم چرا بعضی ها تو فروم ها که میرم زود ناراحت میشن؟
جناب!میلاد اتفاقا خوب منظورشونو رسوندن و استنباط من این بود که شما ها سواد علمی ندارید!!!نقل قول:
جناب میلاد منظوری نداشت شاید شما منظورشو بد فهمیدید!
نمیشه جواب نداد یه سری چیزا ممکنه باعث گمراهی سایر کاربرا بشهنقل قول:
فوقش جواب نمیدید.کم کم بهکار به دعوا نکشه خوبه
نیازی به هوش و اطلاعات چندانی ندازه که پردازنده های توی بازی زمین تا آسمون با هم تفاوت FPS دارن یا GPU-CPU تناسب باردهی دارن و می تونه گرافیک قوی با پردازنده ضعیف بسیار محدود بشه!نقل قول:
کسانی که فکر میکنن اطلاعاتشون خیلی زیاده یا واقعا زیاد خوب به جای این حرف ها جواب قانع کننده بدن که هم یه بحث جالب باشه برای نمایش گزاشتن اطلاعات هم بقیه مثل من هم استفاده کنند
ببین هرکی هرچی گفت که من نمی تونم دو ساع تبراش دلیل و مدرک و ...بیارم و جوابشو بدم که اینطوریه!یه سری چیزا ثابت شده هست و همه قبول دارن و نیازی به گفت و گو نداره...
پارتی باید داشته باشی!:دینقل قول:
گذر نامه ما از ایران به اون ور جواب نمیده چجوری تا تیر میخواین برین؟
یه پارتی واسه جواب دادن به پست هام داشته باشم عمرا از همین ایرانم بیرون نمیرم:31:نقل قول:
بازم ممنون جواب دادین
فرض می کنم منظورتو متوجه نشدم!نقل قول:
پس وقتی اومدیم اینجا یادم باشه پوتینامو پام کنم
"دوست عزیز" برادر" عزیز دل"مهندس"استاد و ... میشه استفاده کرد جناب زیادی تحویل میگیری تموم میشه!:دینقل قول:
این که گفتم جناب چون هنوز سمیمی نیستم باهاش مثل شما و احتراما جناب گفتم.تعجب نداره!
سوال درست و محدود بپرس سریع جواب میگیرینقل قول:
من منظورم از جواب ندادن جواب غیر بحثی بود وگرنه همیشه عجله دارم برای جواب دادن شما ها
بپرسید ولی دیگه بحث نکنید!بحث سر چیزایی هست که جای بحث داره...منظورم اینه که بحث بیخودی نکنیدنقل قول:
خوب هوش ما صعیفه واسه همین باید بپرسیمو بحث کنیم تا بفمیم
خب همین مورد که 295 اون 5500 رو میل می کنه نیاز به گفت و گو ندارهنقل قول:
کاملا مخالفم که میگید نیازی به گفت گو نداره.اتفاقا باید کسانی مثل من باشند سوالاته بی ربط بپرسن که یه سری که در اشتباهان با جواب شما روشن بشن.وگرنه هر کی میگفت خوب فلانی گفته گرافیک 5500 از gtx295 بهتره یعنی بهتره شکش نیست و لازم نیست از کسه دیگه بپرسم.
تا الان که هرچی پرسیدی من زورم رسیده جواب دادم اگه چیزایی رو جواب نگرفتی سوالت رو تغییر بده یا شاید از قلم افتاده باشه در پروفایل رو تخته کن!نقل قول:
یه پارتی واسه جواب دادن به پست هام داشته باشم عمرا از همین ایرانم بیرون نمیرم
پ.ن:اسپم به طویلی ندیده هیچ مدیری:دی
چشم جناب ارباب:31:
اینو شرمنده:31:سوال کلمل میپرسیم:31:
برای شما بله ام برای اماتو هایی که تازه وارد بحث میشن نه!! نمیدونن
ممنون.پروفایل رو نفمیدم؟؟؟