shalineh عزیز پیغام خصوصی دادم برای دریافت کد جهت ریجستری اگه لطف کنید و کد رجستری رو اعلام بفرمائید ممنون میشم . در ضمن اگه بتونید بازی پوکر رو هم بسازید عالی میشه . اگه میخواین من میتونم آموزش کامل و قوانین بازی رو براتون بفرستم
با تشکر .
Printable View
shalineh عزیز پیغام خصوصی دادم برای دریافت کد جهت ریجستری اگه لطف کنید و کد رجستری رو اعلام بفرمائید ممنون میشم . در ضمن اگه بتونید بازی پوکر رو هم بسازید عالی میشه . اگه میخواین من میتونم آموزش کامل و قوانین بازی رو براتون بفرستم
با تشکر .
همون روز کد رو ارسال کردم. پروفایلتون رو ببینید. پیام مرا هنوز تایید نکرده اید :20:نقل قول:
اتفاقا خیلی دوست دارم پوکر و بلوف رو بنویسم. اما قوانینش رو نمی دونم. اگه برام ارسال کنید ( البته کامل ) حتما اقدام به نوشتنش خواهم کرد. :10:
بله حق با شماست الان دیدم . فقط یک سوال این کد برای ورژن 2.1 هم کار میکنه ؟؟نقل قول:
لطفا ایمیلتونو بدین تا براتون قوانین و آموزش رو ارسال کنم .
با تشکر از زحماتتون
بله. برای ورژن 2.1 هم کار میکنه.نقل قول:
فقط از دوستان میخوام که به هیچ وجه از ورژن 2 و پایینتر استفاده نکنند. چون که یک باگ وحشتناک دارند :11: و اون هم اینه که وقتی نوبت بازی شما ( Human ) میشه ، بدلیل وجود یک حلقه تاخیری، کارکرد CPU بالا میره ( تا 50 درصد و بالاتر ) که در دراز مدت میتونه فرسودگی پروسسور رو به همراه داشته باشه.
برای برداشتن این حلقه تاخیری ( یا همون باگ CPU ) مجبور به نوشتن دو روتین با بیش از 350 خط کد شدم :19:
فقط از ورژن 2.1 استفاده کنید.
در پیام خصوصی برام بنویسید.نقل قول:
ممنون.
دوستان این هم فریم ورک با ورژن 3.5
[HTML]http://download.microsoft.com/download/2/0/e/20e90413-712f-438c-988e-fdaa79a8ac3d/dotnetfx35.exe[/HTML]
سلام دوست عزیز:20:
برنامه ی بسیار زیابایی نوشتید ! تبریک میگم ... :11:
ممنون میشم کد فعال سازی رو برای من بفرستید ! :10:
خدانگهدار :40:
این که نوشتید مخصوص کاربران P30Wold یعنی چی ؟!
آیا این برنامه کد فعال سازی داره ؟
من کاربر P30World هستم ، آیا برای اجرای برنامه کار خاصی باید انجام بدم ؟!
عالی است، دست شما درد نکنه
البته از بازی پوکر چون خارجیه و معروفه انواع و اقسامش موجود هست...به نظر من رو بازیهای ایرانی تمرکز بشه بهتره..نقل قول:
انصافا بازيهات خيلي قشنگه ولي متاسفانه من كه عضو جديدم با سرعت خيلي پايين بايد بازي كنم كه وافعا اعصاب خورد كنه ميشه يه لطفي بكني و همونطور كه بارها و بارها گفتم كد رجيسترشو به ما بدي؟