1- خوب یه سوال واسه م پیش اومده اونم اینکه وقتی مثلا ما داریم یه دایرکتوری رو میخونیم و به خصوص که فایلهای این دایرکتوری روی رکوردهای پراکنده ای قرار داشته باشند این مسئله Access Time خیلی مهم میشه البته نسبی هست و باید با زمانی که از طریق پهنای باند تامین میشه مقایسه بشه درسته؟ مثلا اگه انتقال اون اطلاعات خودش ۱۰۰ میلی ثانیه طول میکشه حالا یه زمان دست یابی در مجموع ۱۰ میلی ثانیه فرقی نداره ولی مشکل من با حالتی هست که قراره هد هارد مدام تغییر کنه و هر بار این زمان جمع میشه
2- راجع به تفاوت زمان دسترسی بین هاردها دقت نکردم (فقط به نمودار توجه کردم) قطعا تفاوت ۴ میلی ثانیه ای در حالاتی که عموما هارد هم در واقع روی یه سکتور همواره قرار داره تاثیری نداره
واسه همین هست که در عمل هم اون مسائل رو می بینیم. به نظر من زمان دسترسی به نوبه خودش مهمه البته اون نسبت ها و شرایط هم مهمه به خصوص در شرایط نه چندان ایده آل اگه قرار بگیره و اختلافهها زیاد باشه به نظر من زمان دسترسی مهم تر میشه
3- به نظر من دلیل به مراتب سریع تر بودن هاردهای SSD بیشتر همین مسئله هست که باعث میشه تا ۴۰۰ برابر سریعتر بشن..درسته؟