پس قبول دارین کارتون غیرقابل دفاعه! خوبه...نقل قول:
خوشبختانه رنگی نیستم, طرفدارایه اون تیمم مثل شما!!!
جالبه آشتیانی از فرهنگ بالایه تماشگراش و حرام بودن شرط بندی و قمار در اسلام حرف میزنه! باید پرسید حکم هتاکی و فحش ناموسی چیه؟؟؟:31:
Printable View
پس قبول دارین کارتون غیرقابل دفاعه! خوبه...نقل قول:
جالبه آشتیانی از فرهنگ بالایه تماشگراش و حرام بودن شرط بندی و قمار در اسلام حرف میزنه! باید پرسید حکم هتاکی و فحش ناموسی چیه؟؟؟:31:
من دیشب نود ندیدم چی کفت
از نظر امار طرفدار های پیروز]]]]]]]]]]]]]هههههنقل قول:
پس قبول دارین کارتون غیرقابل دفاعه! خوبه...
جالبه آشتیانی از فرهنگ بالایه تماشگراش و حرام بودن شرط بندی و قمار در اسلام حرف میزنه! باید پرسید حکم هتاکی و فحش ناموسی چیه
از 2 تا اخطار گرتنت معلومه ...نقل قول:
من فقط نظر دوستان پرسپولیسی رو می خونم و میخندم ....ودیگر هیچ.
من کامل ندیدم چی شد ؟؟؟نقل قول:
به نظر منم تو 90 مشخص میشه که قضیه ی این بازی ملوان و ابومسلم چی بوده..
فقط تو نموندی یه 50000000 نفر موندن.نقل قول:
رفتار زشت تماشاگر استقلال در بازی با سایپا که من هنوز تو حکم ضعیف کمیته انضباطی موندم!
به قول دکتر شریفی مصلحت اندیشی خوبه نه منفعت اندیشی ، اسم این چیه خدا میدونه...!!
برا ما هم جالبه و عجیب..نقل قول:
راستش برای من هم جالبه این نکته که هر تیمی که اومد روبروی استقلال مشکلات مالی و نداشتن مربی و ... ولی به ما که میرسید شارژ مالی می شدند
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم ولی وقتی جلو پرسپولیس بازی میکنند انگار بازیه مرگ و زندگیه (شاخ میشن) ....
همین پیام تو بازی رفت و برگشت جلو پرسپولیس خیلی خوب کار کرد البته پرسپولیسم زیاد خوب نبود ولی اگر همون بازیرو جلو استقلال میکرد ..... که نکرد 5 تا نمیخورد...
اره استقلال به حریفان پیروزی پول می داد تا خوب بازی کنند هههههههههههههههههههههههنقل قول:
برا ما هم جالبه و عجیب..
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم ولی وقتی جلو پرسپولیس بازی میکنند انگار بازیه مرگ و زندگیه (شاخ میشن) ....
همین پیام تو بازی رفت و برگشت جلو پرسپولیس خیلی خوب کار کرد البته پرسپولیسم زیاد خوب نبود ولی اگر همون بازیرو جلو استقلال میکرد ..... که نکرد 5 تا نمیخورد...
خوبه حالا این اشپیتی رفت پیروزی وگرنه معلوم نبود این از خدا بی خبرا چه تهمت هایی بهمون می زدن!!!
این حرفا رو ول کنید
یکی بگه نود چی شد و چی گفتن دربارش؟
اینجا من توضیح دادمنقل قول:
تاپیک پرسپولیسکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3732281&postcount=18037
یه جورایی عادل پیچوند
نقل قول:
مرسی
این آذری هم عجب بچه پررویی هستا
خوب شد قهرمان نشدن وگرنه خدارو بنده نبود