سلام
اقا این se idou کی میاد تو بازار؟؟؟
واقعا idou بهتره یا 8910i >>>جان هر کسی که می پرستین تعصبی نظر ندین>>>من اون تاپیک مقایسه 10 صفحه ای رو خوندم اما بیشترین چیزی که دیدم کل کل و تعصبی نظر دادن بود
ممنونم
Printable View
سلام
اقا این se idou کی میاد تو بازار؟؟؟
واقعا idou بهتره یا 8910i >>>جان هر کسی که می پرستین تعصبی نظر ندین>>>من اون تاپیک مقایسه 10 صفحه ای رو خوندم اما بیشترین چیزی که دیدم کل کل و تعصبی نظر دادن بود
ممنونم
راستی n97 چه جوریه؟>
ببين من اگه چيزي بگم همه ميان ميگن تعصب داري و چميدونم آيدو هنوز معرفي نشده و.....
من برتريهاي هر كدومو مينويسم خودت قضاوت كن
اولاً بگفته فكر كنم ali racer عزيز n97 بيشتر از اينكه يه گوشي all in one باشه يه internet table هست يعني كار اصليش اينترنته البته ميدونم كه دوربين 5 و 32 گيگ مموري داخلي و ... داره پس اگه كار اصليت اينترنته اونم به طرز شديد n97 بگير اين كه ميگم به طرز شديد به خاطر اينه كه هم آيدو و هم i8910 تو اينترنت كمبودي ندارن تازه i8910 مرورگر سافاري هم داره در ضمن n97 به خاطر نوكيا بودنش قيمت بالايي داره
ولي اگه نميخاي به طرز شديد از اينترنت استفاده كني بايد بين آيدو و i8910 انتخاب كني. i8910 حداكثر حداكثرش تا يه ماه ديگه ايرانه ولي آيدو هنوز دقيق معلوم نيست شايد 6 7 ماه ديگه
ال سي دي آيدو مقاومتيه يعني نياز به فشار داره و به لمس سطحي حساس نيست در حالي كه i8910 صفحه خازني داره كه از مقاومتي حساس تره و اصلاً نيازي به فشار نداره در ضمن ال سي دي i8910 بزرگتره و oled هم هست كه رنگارو بهتر نشون ميده و باتري كمتري هم مصرف ميكنه
i8910 هم مموري ميخوره و هم 16 گيگ مموري داخلي داره
i8910 فرستنده fm داره
i8910 قابليت فيلم برداري hd داره
i8910 سنسور تقارب داره
i8910 سوكت 3.5 ميليمتري داره و هر هدفوني رو ميشه بهش وصل كني پورت يو اس بيشم استاندارده يعني اگه يه جا كابلش همرات نبود ميتوني از يه كابل ديگه استفاده كني
i8910 بلندگوي استريو داره و داراي تكنولوژي صوتي dnse2 هست
i8910 قطب نماي ديجيتالي داره
i8910 باريكتره
i8910 باتري 1500 ميلي آمپري داره در حالي كه باتري آيدو 930 ميلي آمپره
و......
برتري آيدو داشتن دوربين 12 مگاپيكسلي و فلش زنون هست
اقا حسن شما اقایی
دست همه درد نکنه که راهنماییم کردند!!!
احتمال زیاد همین 8910i رو می گیرم
فقط باید دید کی میاد دبی و کی میاد ایران؟؟؟قیمت تو ایران چنده تو دبی چنده؟
ممنونم
اگه گوشی آيدو به بازار بیاد کسی حاضر میشه پولشو بخاطرش هدر بده؟ چون در بدو ورود و تا چند ماه بعد از اون احتمالا حول و حوش یه میلیون خواهد بود
ولی برای کسایی که در گوشی هاشون زور دوربین میزنن و عشق دوربینن ایدو خوبه.
من که فقط با یه دوربین جداگونه و پیشرفته حال میکنم..........
اگر اهل صبر هستید
توشیبا tg03 هم گزینه قابل تاملی است
پردازنده 1 گیگ
صفحه نمایش 4.1 اینچ
اسپیکر 5.1 کانال
دوربین 5
ویندوز 6.5
و باقی را اساتید میدانند
تقریبا" این شکلی
یا حقکد:http://www.gsmarena.com/toshiba_tg01-pictures-2662.php
خیلی گوشی قشنگ و ظریفیه:14:نقل قول:
واقعا توشیبا TG01 قشنک بود