الجی نو آوری نداره برادر؟! الجی چندین بار جایزه نوآوری گرفته. اولین کسی بود که گوشی فول تاچ داد که حالا اگه دقت کنی هر 6 برند معروف بهترین گوشی ای که تا حالا معرفی کردن فول تاچ هست: آرینا، آمنیا اچ دی، ان 97، آیدو، آیفون، اچ تی سی تاچ اچ دی و... کسی بود که دنیای فیلمبرداری موبایل رو متحول کرد: ویوتی با کیفیت فوق العاده در فیلمبرداری و اولین گوشی دارای فیلمبرداری 120 فریم در ثانیه. پس حالا هر چی گوشی فول تاچ بیاد و یا فیلمبرداری 120 فریم داشته باشه تقلید از الجیه! این درسته؟؟!! تازه من دیدم که برند های مختلف از یکدیگر تقلید کنند ولی مثلا ممکنه بهترش کرده باشند. مثل i8510 که خیلی شبیه n96 یا n95 هست ولی از یه لحاظاتی سرتره. در ضمن حرف مقداد جان تایید میشه شرکت های الجی و سامسونگ یه جورایی با هم همکاری دارند. نمی خوام بگم الجی بهترین گوشی های جهانو میزنه! ولی هر کسی میدونه هر گوشی یه سری نقص داره و یه سری مزایا. خواهش میکنم یکم با انصاف باشید. من هیچ موقع نگفتم فقط گوشی الجی بخرید و گوشی های دیگه بدرد نمی خورند و حتی یه جاهایی هم بسته به نیاز طرف نوکیا، سامسونگ، سونی اریکسون و... پیشنهاد کردم.
پی نوشت: ببخشید نمی خواستم تاپیک منحرف بشه! :15: