نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
اینکه اینترنت آیفون قوی تره رو من متوجه نشدم میتونید یک توضیح بدبد؟
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
اینکه اینترنت آیفون قوی تره رو من متوجه نشدم میتونید یک توضیح بدبد؟
سلام
سلامنقل قول:
اینکه میفرمایید صفحه آیفون خیلی خوبه میدونید یک ایراد بزرگ هم داره که زمستونها یقه تونو میگیره؟
میشه بگید منظورتون چیه
نقل قول:
سلام.
شما خودتون میفرمایید کل این پروسه از خرید اچ دی توسط یکنفر بعد 8 نفر بعد یک آیفون توسط یکنفر دیگه بعد خودتون کلا" یک ما طول کشیده فکر نمیکنید این زمان برای اینکه شما بتونید یک همچین مقایسه ای بکنید یک کم زمانه کوتاهیه؟!!!!
اما در مورد تاچ و شتاب سنجشون هر دو تقریبا" در یک سطح هستن اما در مورد جی پی اس که اصلا" نیازی نیست کسی چیزی بگه خود مک هم اعتراف به این موضوع داره که ضعیفتر از وین مو هست. اما در مورد نرم افزار های فوق العاده که فرمودید میتونید برای روشن شدن مسئله یک توضیح بفرمایید؟
شاد و پیروز باشید.:11:
نقل قول:
سلام.
اگر اجازه بدید اول ببینیم دوستان آیفون دار میدونن یا نه اگر نمیدونستن فردا همین جا توضیح میدم خدمتتون.:11:
من اگه بدترین جنس دنیا رو هم بزنم نمیام بگم از مال رقیبم بدتره ، نمیدونم شما این اعتراف رو چطوری از مک!!! گرفتی!نقل قول:
ما در مورد جی پی اس که اصلا" نیازی نیست کسی چیزی بگه خود مک هم اعتراف به این موضوع داره که ضعیفتر از وین مو هست.
چون صفحه آيفون خازنيه و با چيزي جز دست غير مسلح كار نميكنه توي زمستون اگه دستكش داشته باشيد ديگه نميتونيد با آيفون كار كنيدنقل قول:
نقل قول:
سلام.
اگر اجازه بدید اول ببینیم دوستان آیفون دار میدونن یا نه اگر نمیدونستن فردا همین جا توضیح میدم خدمتتون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
چون صفحه آيفون خازنيه و با چيزي جز دست غير مسلح كار نميكنه توي زمستون اگه دستكش داشته باشيد ديگه نميتونيد با آيفون كار كنيد
ممنون میدونستم عزیز(بعد 2 سال از رلیز شدنش هر کسی میدونه )
میخاستم این دوستمون جواب بده و در جواب بگم که توی قطب جنوب که زندگی نمیکنیم کسی دستکش دستش نمی کنه
که بخاد مشکل پیش بیاد
والا من که تا حالا خودم نپوشیدم به اون صورتم ندیدم کسی دستش کنه
به هر حال این ضعف نیست دستکشهای مخصوص آیفون هم هست
در کل به نظر من آیفون خیلی سرتره همه چی دوربین نمیشه که توی ایران شاید نشه از امکانات آیفون استفاده کرد اما همون مقدار هم که میشه استفاده کرد ارزش داره
سلام.نقل قول:
شما کافیه یک گشتی تو ی نت بزنی خودت متوجه میشی من اعتراف نگرفتم خودشون اعتراف کردن ضمنا" ما اگر بدترین جنسمون رو میگیم طلاست واسه اینه که اینجوری یادمون دادن ولی به اونا یاد دادن که مشتری مدار باشن نه سود مدار.
:46:
شاد و پیروز باشید.
سلام. البته از نوک دماغتون هم میتونید استفاده کنید همون کار دست رو انجام میده ضمن اینکه شما اگر تو قطب باشید فقط از دستکش استفاده میکنید؟ ضمنا" دوست من اگر همه بعد از دو سال از ریلیز شدنش میدونستن خیلی چیزارو قطعا" اینجا از دیگران راهنمایی برای انتخاب نمیخواستن البته منم اگر تو امریکا بودم ار ایفون استفاده میکردم. ضمن اینکه من ارزش گذاری نکردم من نظرم رو گفتم که با شرایط ما اچ دی خیلی بهتر از آیفونه (البته باز هم میگم نظر شخصی بنده هست درست یا اشتباهش رو میزاریم به عهده قضاوت دوستان ) من نظرم رو با دلیل عرض کردم شما هم بفرمایید که با توجه به امکاناتی که نمیتونید استفاده کنید به چه دلیل آیفون سر تره؟نقل قول:
شاد و پیروز باشید.:11:
آخه آیفون هم شد گوشیییییییییییییییی :2::2::2:
مطمئنم که اونایی که آیفون رو پیشنهاد میکنن خودشون آیفون دارن و گوشی خودشونو بهترین گوشی دنیا میدونن!!
اوناییم که ندارن پیشنهاد میدن نمیدونن دارن چی میگن!
من خودم تغریبا اون اوایل که 3g اومده بود بزرگ ترین اشتباه دنیا رو کردم رفتم خریدمش. اون اولا که گرفتمش خیلی باهاش حال میکردم از اینترفیسش و از زیباییش ولی یه 2 ماه که گذشت دیگه برام تکراری شده بود . وقتیم که دوستام میگفتن فلان چیزو بلوتوث کن یه جوری میپیچوندمشون میدونستم اگه بفهمن نمیشه چرت و پرت زیاد میگفتن! ibluetooth هم که نصب میکردیم واسه بلوتوث هر دفعه یه اروری میداد!! هیچ جام نمیتونستم عکس بگیرم نمیخواستم کیفیت بد دوربینم لو بره خودتون که میدونین چی میگم :31: خلاصه آیفون یک سری امکانات اینترنتی داره که خیلی خوبه ولی تو ایران اصلا به کار نمیاد تو بقیه کشورام واسه همین امکانات اینترنتیشه که طرفدار داره! خلاصه رفتم فروختمش از شرش راحت شدم. الان چند ماهیه که ویندوز موبایل گرفتم تازه فهمیدم گستردگی سیستم عامل چیه :8: