محلهاي پيشنهادي معمولا اشتباهه. فاصله كافي رو با شهر قبلي حفظ نميكنه.نقل قول:
خود بازي هم ميگه راهنمايي ها رو ميتونيد كلا نديده بگيريد!!
Printable View
محلهاي پيشنهادي معمولا اشتباهه. فاصله كافي رو با شهر قبلي حفظ نميكنه.نقل قول:
خود بازي هم ميگه راهنمايي ها رو ميتونيد كلا نديده بگيريد!!
واسه ساختمون ها چی ؟ اونها که جلوش کلمه Recommended داره .نقل قول:
تقريبا دلبخواهيه. مثلا من اگه شهرم عصباني باشه نظامي نميسازم. ميرم سراغ تئاتر .نقل قول:
-------------------
اين يه مورد از كودن بودن بازي درمورد جاي شهر:
همه ميدونن بندر بهتره ( بخاطر طلاي دريا ) با اين همه پيشنهادشو ببين!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------
مورد تازه !!!
اگر يه تايل رو مزرعه كنيد تا آب به تايل كناريش برسه ديگه نميشه به چيز ديگه تبديلش كرد وگرنه اون مزرعه عملا آبشو از دست ميده. تو عكس پاييني يه مزرعه داريم روي plain با غذاي يك!!!! ( خوشبختانه اينجا يه راه حل دارم كه آبو از راه دورتري از پايين بيارم وگرنه اون فيل كلا از دست ميرفت)
اين يه راه حل معمول در Civ3 بود كه ظاهرا اينجا جواب نميده.
اها راستی این ماجرای اب رسیدن به تایل برای ایجاد مزرعه رو میشه یه توضیحی بدی ؟
چون من معمولا تا گرفتن تکنولوژی Civil Service با مشکل ایجاد مزرعه در مناطق دور از اب مواجه ام
قبل از رسيدن به تكنولوژي Civil Service مزرعه رو فقط روي تايلي ميشه ساخت كه كنار آب شيرين باشه. نميشه از مزرعه كناري آب گرفت ولي بعدش چرا .
------------
غير از سيويل سرويس "بيولوژي" هم تكنولوژي جالبي هست كه ديگه مزرعه رو هر جايي ميشه ساخت و تمام مزرعه ها هم 1+ غذا اضافي ميدن.
بيولوژي حتي زمان جنگ كمك ميكنه! شهرها زمان جنگ اعتصاب ميكنن و دچار بي غذايي و مرگ ومير ميشن. وقتي بيولوژي مياد يه دفعه كلي به غذاي شهر اضافه ميشه . در نتيجه لازم نيست به فكر جمعيت عصباني در حال اعتصاب باشيد. جون غذا كافي هست ميتونن تو اعتصاب بمونن!!
تو این بازی چطور میشه کشور دیگه ای را زیر سلطه در آورد؟حتماً باید جنگید؟
چطور و با چه نیرویی(Settler?) میشه به کسی پیشنهاد داد یا کلاً معامله کرد؟
من با یکی در جنگ هستم چطور می تونم با اون آتش بس اعلام کنم و روابط دیپلماتیک داشته باشم؟
متشکر
:42: بچه ها به خدا گیرم-الآن زدم تو پر یکی از همسایه ها اونم هی زارپ و زارپ نیرو می فرسته برای دعوا.نیروهام دارن کم میشننقل قول:
سمت راست اسم شاه كشور هاي ديگه رو به رنگاي مختلف نوشته و جلوي اون كسايي كه باهات در حال جنگ هستن قرمز نوشته war روي اون اسم كليك كن صفحه صحبت با پادشاه اون كشور باز ميشه اونجا ميتوني تقاضاي صلح كني يا اينكه يه پولي تكنولوژيي چيزي باج بدي البته شايد با تمام اين حرفا بازم قبول نكنه باهات صلح كنه. اگه قبول نكرد برو با كشوراي ديگه كه صلح هستي باهاشون صحبت كن و باج بده بهشون تا با كشور مورد نظرت وارد جنگ بشن تا ضعيف بشه و دست از سر تو برداره.نقل قول:
در كل توي اين بازي تو شرايط يه پادشاه واقعي رو داري و مي توني از راه هاي مختلف توش پيشرفت كني.
من توي زندگيم هيچ بازي رو اندازه سري سيويليزيشن دوست ندارم. واقعا بي نظيره به شرطي كه تا كاملا ياد نگرفتي بي خيالش نشي.
سوالي بود در خدمتم
متشکرنقل قول:
سوال که زیاده حتماً مزاحمتون میشم
این بازی اینقدر معتاد کننده است که مجبور شدم دیگه بازی نکنم . شبا خواب تمدن جدید خودم رو میدیدم :31: