راستی دوستان بازی patapon 1 با 2 خیلی فرق داره؟
Printable View
راستی دوستان بازی patapon 1 با 2 خیلی فرق داره؟
نقل قول:
نه زیاد فقط پاتاپون 2 مراحلش زیادتره و تنوع سرباز ها و اسلحه هاش هم بهتره کلا 2 از یک سر تره
با سلامی دوباره این بازی مگه برای pc هستش که تایپیکش هنوز قفل نشده
دوست عزیز حرفا می زنی ها !نقل قول:
با سلامی دوباره این بازی مگه برای pc هستش که تایپیکش هنوز قفل نشده
مگه حتماً باید برای PC باشه ؟
این بخش بخش بازی های کامپیوتری هست نه فقط بازی های PC .
اگه قرار بود فقط راجع به بازی های PC بحث بشه پس باید تاپیک Gears of war 2 هم که 225 تا پست داره و برای XBOX 360 هست بسته بشه .
تازه این تاپیک این جا نباشه کجا باشه ؟
سلام میخواستم بپرسم تو patapon 1 وقتی میرم مرحله ی شکار پیش اون ستون چیکار کنم دون ازاد بشه من به اون فیلمه هم تو یو توب نگا کردم اون مثلث بعد دایره میزد ستون یه مرتبه بالا میاومد من هر کاری میکنم نمیاد بالا هر قدر هم مثلث دایره زدم نشد روش خواسی داره؟
هر کاری میکنم نمیشه با فاصله بی فاصله اصلا یه راهی بگین ازش فیلم بگیرم اپلود کنم ببینین همینجوری میپره یه دوری میزنه میشه مثل حالت اول اصلاً هم بالا نمیاد
من تیر کمون نیزه و همه چی دارم خلاصه کمک کنیننننننننننننن
میگم نکنه از بازی باشه چون بازی دانلود کردم قاطی داشته باشه چون هر چهقدر زدم هیچی نشد
نقل قول:
سلام حسام جان.
روی شعاری که روی درخت نوشته را باید بزنی.
فکر کنم مثلث مربع مثلث مربع باشه.آخه درست یادم نیست.
یک بار که بزنی یک دور میچرخه میاد بالا.بعد که یک پله امد بالا باید یک بار دیگه بزنی تا یک پله دیگه بیاد بالا اینقدر میزنی تا از زیر ریشش یک لوح هست بهت میده.
علی جون هر چی میزنم اصلا نمیاد بالا هر کاری کردم نشد اصابم خورد کردنقل قول:
دوست عزیز من تو اون تاپیک جوابتون رو دادم:
شاید هم دکمه ی مثلث شما هنوز باز نیست.
یکی دو مرحله برید جلوتر دکمه ی مثلث که باز شد دوبازه برگردید عقب جلوی همین درخت همین کار رو تکرار کنید. بعدش هم با اون غول قرمز بجنگید تا دعای بارون رو بهتون بده.
منظورم اینه که شما وقتی مثلث رو میزینید رو صفحه مینویسه CHAKA یا نه؟
اگه ننویسه معلومه هنوز کلید مثلث براتون باز نیست.
نه ببینین اون محتویات ستون هست که روش نوشته مثلث دایره مثلث دایره و یه چیزی هم روی اونا هست من که وایمیستم اینا رو میزنم یه ذره میپره هوا که تو اون ویدو وقتی میپریدن هوا بهکل ستون از پایین یه چیزایی اصافه میشد یکم میاومد بالا ولی من هر کاری میکنم نمیشه برمیگرده به حالت اول در ضمن من دکمهی مث لث چکا رو باز کردم دایناسور رو کشتم اگه راهی نیست شروع کنم از اول برم باز یرو ببینم چی میشه
والا چیزی به ذهنم نمیرسه دیگه.
منم همین کارا رو میکنم میره بالا ولی دیگه برنمیگرده.