كار گارانتي فقط فلش كردنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... هيچ فرقي نميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
نوشته شده توسط elendil
كار گارانتي فقط فلش كردنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... هيچ فرقي نميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
نوشته شده توسط elendil
یه سوال فلش کردن چیه مسخره نمی کنم
نه بابا سوال ديگه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط elendil
ببين وقتي گوشيت از نظر نرم افزاري يه سري از مشكلات رو پيدا ميكنه كه به اين راحتيا حل بشو نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... فلش ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
فلش يعني صفر كردن گوشي مثل همون روز اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
نظر من اصلا تو ایران گارانتی فایده نداره.....تجربه ثابت میکنه
دقيقا همينطوره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
حاجی از جوابی که دادی ممنون ولی به نظر من گارانتی یک چیزه به درد نخوره :10:نقل قول:
من قبلا تو يه تاپيك در مورد گارانتي تجربمو گفتم اينجا هم ميگم شايد بدردتون خورد نظر من اينه گارانتي ميرزه چون:
گوشي من n70 است چندي پيش خيلي وحشتناك هنگ ميكرد و هر چقدر فرمت كردم جواب نداد كار به جايي رسيده بود كه عكس هم save نمي كرد خلاصه همه گفتن فلش كن ... ما برديم نمايندگي گفتيم اين گوشي ما (تو پرانتز گوشيم دو بار قبلش باسه تعمير رفته بود خيلي داغون بود) گفتن باس گوشي اينجا بمونه 2الي 3 روز ديگه بيا خولاصه اين 2اي 3روز تبديل به 17 روز شد زنگ زدن گفتن اقاي فلاني گفتم بله گفت ما از نيا زنگ ميزنيم گوشي شما قابل تعمير نمي باشد تشريف بياريين ما يه گوشي نو و اك به شما ميديم .خوب به نظرتون نمي ارزيد اين گارانتي
ناراحت نشو ولی 17 روز ارزش نداره از خیلی چیزها عقب میشه افتادنقل قول:
ناراحت نميشمنقل قول:
اولا خودشون همون روز اول يه گوشي در اختيارم گذاشتن
ثانيا از چي عقب ميوفتيم از اهنگ و بلوتوث بازي؟؟؟فكر نميكنم اينا اونقدي مهم باشن....