1- حرف علی آقا کاملا درست هست و وقتی من پستش رو خوندم به مسائلی که گفته بود دقت کردم (توی پستم قبلم گفته بودم که اصلا این عکسها واسه من ملاک نیست برای همین هم توجهی بهش نداشته و ندارم).نقل قول:
2- دلیلی نداره که چون صاحب هر سه یکی بوده باشه روی یکی بیشتر از بقیه تعصب نداشته باشه.
3- ببخشید میشه بگید اگر ویندوز بیشتر از 65.000 ساپورت نمیکنه دقیقا هدف سامسونگ از این دیوونه بازی چی بوده؟!! یا حتی HTC که با 16 میلیون رنگ میده!
4- بله، حق با شماست. توی خوندن PDF رزولوشن بالاتر خیلی کار رو راحت میکنه ولی نه وقتی که LCD شما کوچیکتره! وقتی LCD کوچیکتر بشه نتیجه اش میشه اینکه شما مجبوری بیشتر زوم کنی و وقتی بیشتر زوم کنی نتیجه اش میشه اینکه همون Scroll هایی که تو اومنیا داری، تو Xperia هم خواهی داشت (ولی این رو هم قبول میکنم که چون اثر تفاوت رزولوشن خیلی بیشتر از اثر تفاوت سایز LCD هست این جابجایی ها در خوندن PDF خیلی کمتر هست).
5- به هر حال هر کس نظری داره و نظر شما هم اینه که ما مشاوره ندیم و آقا امین هم خودش بره بخره. بنده به نظر شما احترام میگذارم ولی قبولش ندارم.
6- آقا امین هم مختاره که هر کاری میخواد بکنه ولی من همونطور که در پستهای قبلی اشاره کردم بیشتر بخاطر روشن شدن ذهن خودمه که دارم اینجا پست میدم. اگر نه که سامسونگ نه مال بابای من نه به من حقوق میده بابت این حرفهایی که میزنم.