احتیاط !!!!از تعصب خود بکاهید
نقل قول:
دوست عزیز منم حرف های شما را قبول ندارم.
مورد اول قبول ولی همان طور که دوستمون گفت هیچ کدام به دوربین هایی که روشون زده شده نزدیک نیستن و اینکه کسی که چنین گوشی ای میگیره به نظرم کارایی براش مهمتره تا دوربین 5 اومنیا که به نظرم واقعن ضعیفه.البته ماله ایکس1 هم ضعیفه ولی نه به اندازه ی اومنیاولی اومنیا دوربینش نسبت به ایکس1 خوبه ولی نسبت به باقیه 5 مگاپیکسلیا هیچه.در ضمن من با عکسایی که از این دو گوشی دیدم به نظرم ایکس1 عکسای شفاف تری میگیره و اینکه دوربین گوشی پسر خالم(اومنیا)را با گوشی خودم(پی1)مقایسه کردم به طور کاملن واضحی معلوم بود که دوربین گوشی من(پی1)بهتره.........
با قیه مواردم دوست عزیز در پست بالا توضیح دادن.فقط اینم بگم که داره حرسم در میاد.درسته که اومنیا 16 گیگ حافظه ی داخلی داره ولی ایکس1 حافظه ی داخلی(که داخلش ویندوز نصب میشه)بالاتر از اومنیا میباشد که به نظرم این مهتره.چون حافظه ی 16 گیگ اومنیا را میشه خرید و به گوشی اضاف کرد.البته این موردم در پست بالا کاملن توضیح داده شده.
و حالا یکی از برتری های ایکس1 کیبرد عالی میباشد که اومنیا در این مورد حرفی واسه گفتن ندارهه.....
برتری های دیگه ای هم هست که فعلن وقت نیست.......
سلام.
در مورد اینکه گفتید کسی که میاد این گوشیهارو میخره کاربردش براش مهمتره از دوربین کاملا" با شما هم عقیده هستم که باید اینطور باشه (مثل خودم)اما نکته اینجاست که شما فراموش کردید که یکی از شرایطی که دوستمون مد نظرش بود بند 7 پست 1 که پیشنهاد میدم یکبار دیگه ببینیش.
تو نوشته هاتون اون قسمتی رو که آبی کردم لطفا" توضیح بدید من که نفهمیدم خلاصه کی از کی ضعیفتره و کی با چی برابری میکنه و......:46:(شما میگی قبول داری x1 ضعیفه اما نه مثل امنیا ولی امنیا نسبت به x1 خوبه!!!!!!:18:)
در مورد باقی موارد هم من به دوست عزیزتون توضیح دادم.میتونید بخونید:46:
در مورد حافظه هم منتظرم ببینم دوست عزیزتون میدونه اصلا" چی هست یا نه و واسه چی من گفتم زیاد مهم نیست و.....
اینکه گفتید دوربین p1 از امنیا بهتره اصلا" جای بحث نداره و اونایی که میخونن باید قضاوت کنن.:46:
ضمنا" اینکه گفتی با گوشی پسر خالت مقایسه کردی این مقایسه به چه صورتی بوده اگر توضیح بدید ممنون میشم.
شاد و پیروز باشید.