یادش در یاد رفیقی داشتیم چاووشی گوش میداد!از سرایتش منم گوش دادم تا وقتی واسه فلسطین خوند و افه اومد که دیگه نمیخونه و خواست مجوز بگیره!
یادش در یاد رفیقی داشتیم چاووشی گوش میداد!از سرایتش منم گوش دادم تا وقتی واسه فلسطین خوند و افه اومد که دیگه نمیخونه و خواست مجوز بگیره!
من تاز مانی که صداش رو تو فیلم سنتوری نذاشته بودن ازش خوشم میومد، اما اونقدر که از این رادان بم میاد تا هروقت صداش رو میشنوم یاده این یارو میافتم و میزنم next track
به نظر من محسن چاووشی باید یه ذره نرم تر بخونه چون اینطوری که پیش میره میخواد راک بخونه و راک یه جورایی با غم تناقض داره . از نظر ترانه هم که خیلی نفرینی میخونه . اون خراط ها با اون همه ادعای غمگین خونیش 3-4 تا آهنگ نفرینی بیشتر نداره . من یه پیشنهاد بهتون میدم . برید فقط یک بار آهنگ بی خداحافظ رضا صادقی رو گوش بدید اون وقت میفهمید چه آهنگی به درد غم میخوره
من محسن چاوشی رو خیلی قبول دارم و تقریبا هر روز تعداد زیادی از آهنگ هاش رو گوش میدم.
خب لينكشو بذارنقل قول:
هر چند هيشكي چاووشي نميشه
هر چند خیلی کیفیت نداره ولی بدرد سنجیدن میخورهنقل قول:
کد:http://www.snd.tebyan.net/1387/07/Bi%20Khodahafez34529.mp3
ازش بدم می یاد چون تکراری میخونه صدا هم نداره فقط محسن یگانه
آلبوم بعدی محسن چاوشی با نام من خود آن سیزده ام نیز به صورت راک سنتی هست.مثل اینکه حالا حالاها میخواد راک بخونه. همش تقصیر این محمد رضا آهاریه. که اون باعث شد که محسن راک بخونه.
نه عزیز البوم من خود ان سیزدهم منتفی شد ...نقل قول:
خبری هم که جدیدا گفتن البوم جدید سلطان تو عید میاد شایعه است
بعدشم مگه اشکالی داره ؟ سلطان هر سبکی بخونه اون سبکو تسخیر میکنه حتی رپم بخونه بهترین میشه :دی
خب راک هم برای خودش سکیه و طرفدارای خودشو دارهنقل قول:
همش تقصیر این محمد رضا آهاریه. که اون باعث شد که محسن راک بخونه
اما زیاد با این تعبیر ها هم موافق نیستم بهر حال هرکسی میتونه کار خوب و بد هم داشته باشهنقل قول:
سلطان هر سبکی بخونه اون سبکو تسخیر میکنه حتی رپم بخونه بهترین میشه