براي اينكه دو اگر sli يا cf دو قطعه برابر با يك كارت گرافيك باشه معمولا به علت قدرت بيشتر گرافيك هاي در رزوليشن هاي بالاتر و كار هاي سنگين تر پيشنهاد ميشه!نقل قول:
:11:
من p6t رو با p6t dx مقايسه ميكردم! نگفتم o.c خورش بده!
Printable View
براي اينكه دو اگر sli يا cf دو قطعه برابر با يك كارت گرافيك باشه معمولا به علت قدرت بيشتر گرافيك هاي در رزوليشن هاي بالاتر و كار هاي سنگين تر پيشنهاد ميشه!نقل قول:
نقل قول:این صحبت اصلا درست نیست.نقل قول:
اگه گفته میشه SLI یا Crossfire تاثیرشون در رزولوشن های بالاست، معنیش این نیست که در رزولوشن های بالا معجزه رخ میده. معنیش اینه که در رزولوشن های پایین تاثیر محسوسی بین یک GPU و دو GPU وجود نداره.
البته هر کارت گرافیکی که بتونه با GTX 260 SLI رقابت کنه خودش Multi-GPU هست و درش از SLI/Crossfire استفاده شده فقط با این تفاوت که پاور کمتری مصرف می کنید، چهار اسلات از مادربردتون رو از دست نمی دید، حرارت کمتری تولید میشه، Ubstability های دو کارت گرافیک در دو PCI-Express رو ندارید، جا برای استفاده از یک GPU دیگه (ارتقا، یا استفاده های غیر Gaming) وجود داره، تفاوتی هم در هزینه ای که می کنید وجود نداره!
بگذریم که P6T (ساده و بدون اسم!) نسبت به P6T Deluxe و حتی بعضی مواقع Rampage II Extreme اورکلاک حرفه ای بهتری داره.نقل قول:
سلامنقل قول:
من یه جا رو متوجه نشدم!
چرا 4 اسلات!؟
خیلی ساده است.نقل قول:
دو کارت گرافیک که هر کدوم خنک کننده Dual Slot دارند چهار اسلات رو اشغال می کنند.
2x2=2+2=4
(شوخی) :31:
سلام!نقل قول:
من كه توي Review ها و تست ها چيزه ديگه اي ديده بودم!؟ درست نيست؟
ولي خوب هرچيه شما بيشتر از من ميدونيد! :31: