در کل نسخه ی 1 بازی به نظر من مشکلات خاص خودشو داشت!
بزرگترین مشکلش همین بود که شدیدا اعصاب آدمو خورد می کرد!من با HARD رفتم وای به حال کسی که با VERY HARD بره!بازی یک طبیعت فوق العاده زیبا داشت.واقعا یک صحنه بود که ما به لب دره می رسیدیم نور طلایی و نارنجی خورشید از یک طرف آب دریا از یک طرف و طبیعت فوق العاده سر سبز و زیبا آدم رو از خودش بی خود می کرد.ولی سازندگان بازی برای کاور گیری به گیمر ها خیلی کم لطفی کردن!بعضی وقتا دشمنان ماشالله از 3 طرف به شما شلیک می کردند با یک سر پناه مسخره برای کاور گیری که اگه همین طور عادی شلیک می کردید خیلی سنگین تر بودید.دشمنان هم همین طور میومدن جلو که آدمو یاد سامرائی ها می انداخت به نظر من بایدروی بخش درگیری بازی خیلی کار کنن و کاور گیری رو مثل GEARS OF WAR 2 بی نقص کنن.چیزی که من مطمئن گرافیک بازی بازم چشم های مارو نوازش میده اما باید خیلی روی بخش درگیری بازی کار کنن تا بازی نابود نشه.اگه بازی سیستم کاور گیری جالبی داشت شما با very hard هم مشکلی نداشتید.بعد تخریب پذیری بازی هم انتظار می رفت خیلی خیلی بهتر باشه.با توجه به فضای بازی.و از همه مهمتر موزیک های بازی بود که خیلی جالب نبود به شما مثل gears of war 2 یا بازی های دیگه حس پیشروی و حمله رو نمی داد!ولی از قابلیت SIXAXIS دسته های PS3 هم به خوبی استفاده شده بود.در پرتاب نارنجک که خیلی به بازی زیبایی می داد مراحل آخر هم که بازی تخیلی شده بود زامبی ها حمله می کردن ولی من فقط آرزوم این بود که منو بگیرن.آخه تا می گرفتن برای رهایی از چنگشون باید دسته ی PS3 رو خیلی تند تکون می دادید تا این موجودات چندش آورو پرت کنه اونور شدیدا تو جو بازی قرار می گرفتید شدید.اگر روی موارد که گفتم کار بشه بازی دیگه هیچ کمبودی نخواهد داشت.مطمئنا گرافیک و قابلیت های نوآوارنه ی بازی از قبل هم خیلی بهتر میشه ولی برای من موزیک بازی و بخش درگیری با دشمنان خیلی مهمه که امیدوارم درست بشه