سلام
تو i8510 خيلي كم اتفاق ميفته كه عكسها به خاطر لرزش دست تار بشن. anti shake هم كه هي off ميشه يعني از دوربين كه مياي بيرون و دوباره ميري تو دوربين off ميشه و كلاً خيلي با حالت عاديش فرقي نميكنه.
Printable View
سلام
تو i8510 خيلي كم اتفاق ميفته كه عكسها به خاطر لرزش دست تار بشن. anti shake هم كه هي off ميشه يعني از دوربين كه مياي بيرون و دوباره ميري تو دوربين off ميشه و كلاً خيلي با حالت عاديش فرقي نميكنه.
البته من اشتباه گفتم در سال 2006 نوشتم يكي از گوشيها يو 900 كه اون دي900 بود الان متوجه شدمنقل قول:
بعدشم يه چيزي ميگيها
مگه ميشه گوشي به خاطر امكاناتش اول بشه و بعد عكس خوب نباشه
خب حتما به خاطر امكانات بالا عكس خوبي ميگيره و انتخاب شده درسته؟
بعدشم كيفيت و وضوح تصاوير گرفته شده مگه پائينتر از ان 73 يا دي 900 بوده؟
محمد جون شما كه با اي900 كار كردين من تسليمنقل قول:
حتما يه چيزي ميدونين كه ميگين
من فكر كردم منظور از نمايش جزئيات در تصوير نمايش داده شده هست واسه همين به ثفحه اشاره كردم
در كل هر دو گوشي خيلي عالي هستند و اين رقابتها به نفع من و تو و باعث پيشرفت زيادي در بين برندها خواهد بود
پس به منو تو ضرري نداره
شما قبلا گفتين كه نميتونين در اين مورد نظر خاصي بديننقل قول:
چطور شد الان با قاطعيت ميگين كه لرزشگيرش خوبه؟
دقت كن لرزه گيرش اگه خوب باشه از 100 تا عكس شايد 1 دونه عكس تار داشته باشه مثل كا800
بعد ايني كه گفتي فعال كردن اون گزينه كه بايد هر دفع دستي فعال كرد يه مقدار كارو سخت ميكنه
در كل سامسونگ قابل تحسين هست
و خيلي خوب خودشو كشونده جلو
و نوكيا هم درجا ميزنه
سوني هم كه خوبه بد نيست
سلامی دوباره ...نقل قول:
محمد جون شما كه با اي900 كار كردين من تسليم
حتما يه چيزي ميدونين كه ميگين
من فكر كردم منظور از نمايش جزئيات در تصوير نمايش داده شده هست واسه همين به ثفحه اشاره كردم
در كل هر دو گوشي خيلي عالي هستند و اين رقابتها به نفع من و تو و باعث پيشرفت زيادي در بين برندها خواهد بود
پس به منو تو ضرري نداره
ممنونم.
بله ، کاملا درسته ، رقابت موجود بین برندها جز ایجاد گوشی هایی بهتر ، با امکانات بالاتر چیز دیگری نداره !
همین دیشب خوندم که یه شرکت معروف سوئیسی گوشی تولید کرده که در حین حرکت باتریش شارژ میشه ! ببینید تکنولوژی چقدر در حال پیشرفت !
اين چيزها را از يه گوشت بشنو از ديگري فوت كن بره بيروننقل قول:
براي اينكه باطري گوشي شارژ بشه بايد ولتاژي بيشتر از ولتاژ باطري توليد بشه تا عمل شارژ انجام بشه
يعني معادل 5 ولت استاندارد
البته كمتر از 5 هم باشه شاژ ميشه تا يه حدي ولي 5 استاندارد هست
و جريان هم بايد تا يه حدي باشه كه شارژ بشه
تو گوشي نميشه چيزي گذاشت كه با حركتش ولتاژ 5 ولت با جريان حتي اندك توليد بشه
عملا غير ممكن هست اينو از من بشنو
ضمن احترام به نظر شما دوست عزیز ، لینک خبر :
کد:http://www.gsmarena.com/swiss_watchmaker_ulysse_nardin_presents_the_chairman_phone-news-846.php
اگه من اشتباه می کنم اصلاح بفرمایید.نقل قول:
The Chairman packs a 2.8-inch capacitive multi-touch screen, a 5 megapixel camera, has Wi-Fi connectivity and a fingerprint scanner used for unlocking the thing.
Being the world's first hybrid-powered smartphone, featuring a regular rechargeable battery plus a watch-like kinetic rotor system. It allows passive recharging on the battery while you are on the move - just like a wrist watch. Unfortunately, there is no word how much power will this kinetic system produce.
ممنون.
محمد جون من كه نگفتم شما دروغ ميگيننقل قول:
بله با اين اسم گوشي را ميدند بيرون
ولي عملا هيچ تاثيري نخواهد داشت
منظورم من اين بود
من كي گفتم در مورد لرزش گير نميتونم نظر بدم؟ خودم يادم نيستنقل قول:
اگه تو روز با گوشي عكس بگيري البته در حالتي كه لرزش گيرش خاموشه از هر 100 تا شايد 3-4 تاش تار بشه و انقدر كمه كه من اصلاً لرزش گيرشو فعال نميكنم و يه بديش هم اينه كه هي بايد بري توي منو دوباره فعالش كني. توي شب شايد از هر 100تا 10 تاش تار بشه كه بازم خيلي خوبه. در كل به خاطر اينكه عكساش خيلي كم تار ميشه من لرزش گيرشو فعال نميكنم
خب در این مورد مد نظر شما باید صبر کرد و عملکردش رو دید :46:نقل قول:
محمد جون من كه نگفتم شما دروغ ميگين
بله با اين اسم گوشي را ميدند بيرون
ولي عملا هيچ تاثيري نخواهد داشت
منظورم من اين بود
:20:
اينجا هم يك بررسي بين C905 و i8510 و KC910 Renoir انجام داده كه من الان دارم ميرم بيرون و هنوز وقت نكردم ببينم چي گفته!!
البته ببخشيد مثل اينكه انگليسي نيست! ولي يه امتيازهايي ديدم كه داده انگار
سلام این لینک پایین کامل ترین مقایسه ای هست که من تا حالا دیدم شما هم نگاه بندازین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.phonearena.com/htmls/All-angle-comparison-of-the-8MP-phones-review-r_2068.html