هارد رو همون طوری که دوستمون گفت سیگت و رم هم بعدا اضافه کنیدنقل قول:
پردازنده های بهتری هم برای شما بودن ها!e7300-e8400-q6600-q8200
گرافیک خوبه و پاور رو 535a بخر!
Printable View
هارد رو همون طوری که دوستمون گفت سیگت و رم هم بعدا اضافه کنیدنقل قول:
پردازنده های بهتری هم برای شما بودن ها!e7300-e8400-q6600-q8200
گرافیک خوبه و پاور رو 535a بخر!
از اون دوستانی که دستی تو قیمتا دارن می خوام تقاضا کنم لیست بالا رو اگه امکان داره ریز قیمت گذاری کنن (قیمت تهران)
اگه کسی پیدا بشه و لیست قیمت مشهد رو بده خیلی ممنون میشم
ظاهرا قیمت قطعات در تهران خیلی کمتر از مشهد است ، به نظر شما این تفاوت قیمت ارزش این رو داره (یعنی اونقدر هست )که من از تهران خرید کنم (کسی برام تی پاکس کنه)
اگه از تهران خرید کنم قضییه گارانتی قطعات چی می شه؟ مشهد و شهرستانها جوابگو هستن یا نه؟
در ضمن نمایشگاه بین الملی مشهد از 23 دی مخصوص رایانه هست ایا قیمت نمایشگاه با بازار تفاوت داره و ارزش صبرکردن رو داره؟
خیلی خیلی خیلی ممنون دوستان خوبم
Asus –p5ql-pro=105
Q6600=185
vga: Ati-4670 (his)=100
ram: Patriot 2*1 gb (bus 800)=21
hard.drive: Western 500gb=65
power : 530 watt (green=50
اگه تو مشهد گرونه برو تهران بخر .
==========================================نقل قول:
دوست عزیزم
اکثر دوستانی که با فتوشاپ کار حرفه ای می کنن با سی پی یو دو هسته ای مشکلی ندارن و با توجه به بحث امتیاز اور کلاک e5200 و اختلاف قیمتی که با مدلایی که فرمودید به نظر شما این مدل ای 5200 جوابگوی من نیست
البته ورژن فتوشاپم 9 هست و هنوز سراغ cs 4 نرفتم
مشخصات پاور رو دقیق تر می فرمایید ؟
در ضمن مادربرد گیگا که قابلییت اور کلاک سی پی یو داشته باشه در حدود 100تا 120 چی پیشنهاد می کنید
جوابگو هست ولی آیا شما میخوای همیشه با همین ورژن فتوشاپ کار کنید ؟ اگه به فکر آینده باشید q6600 انتخاب مناسبیه.نقل قول:
با توجه به بحث امتیاز اور کلاک e5200 و اختلاف قیمتی که با مدلایی که فرمودید به نظر شما این مدل ای 5200 جوابگوی من نیست
gp535a هست دیگه . پاور گرین 535 وات اکتیو.نقل قول:
مشخصات پاور رو دقیق تر می فرمایید ؟
هیچی !!! مادربردهای گیگا گرون هستن و ارزش خریدشون پایینه . در حالی که مادربرد های asus با امکانان زیاد قیمت پایینتری دارن.نقل قول:
در ضمن مادربرد گیگا که قابلییت اور کلاک سی پی یو داشته باشه در حدود 100تا 120 چی پیشنهاد می کنید
خیر جوابگو هست!گفتم اگه میشه 7300 یا یه چهار هسته ای بخرید!در ضمن این اورکلالکش هیچ فرقی با بقیه نداره!7300 هم تا 4 اور میشه!چون خوش قیمت هست منم موافقم همون رو بخرید.
مثلا یه چهار هسته ای مثل 6600 خیلی بهتره و کاملا آینده نگری هست!مخصوصا برای ورژن های جدید این نرم افزار ها
535Watt Continous Power
Dual +12V Rails with 38A
ATX 12V Ver2.3
10 تومن بیشتر P5Q خیلی خوبه برای اورکلاک هم مناسبه
P5Q
The Balance of efficiency and power saving!
Intel LGA775 Platform
Intel® P45 chipset
ASUS 8-phase Power Design
Dual-channel DDR2 1200/1066/800/667 MHz
100% High-quality Japan-made Conductive Polymer Capacitors! (5000hrs VRM, over 5 years operation lifespan)
ASUS EPU-6 Engine
ASUS Express Gate
ASUS Drive Xpert
VRD11.1 CPU support (backward support VRD10.X CPU)
P5QL-E هم حدود 115 هست!
'گیگا هم خیلی مناسبه ولی چون گرونه تو این رنج p43 می تونی بخری.
GIGABYTE - EP43-DS3L
Intel P43 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 1200MHZ - PCI Express-SOUND 7.1 Channels + Gigabit LAN+ 4xSATA 2 / Supports 45nm
خوبه و باید حدود 130 باشه ولی از نظر من ارزش خرید نداره!
من هم P5Q رو پیشنهاد میکنم. خودم الان دارم و کاملا راضی هستم.
مشخصات سیستم من:
Mainboard Asus P5Q
CPU Intel Core2Duo E6550 2.33Ghz 4MB Cache FSB 1333
RAM 2*2= 4GB DDR2 OCZ Gold Edition
VGA Geforce 8600GTS 512MB DDR3
HDD Maxtor SATAII 1000GB
نقل قول:
نقل قول:
آقا من به هیچ وقت قصد ناراحت کردن شمارو نداشتم .فکر میکنم یک مقدار لحن صحبتم خوب نبود .اگه ناراحت شدین همینجا من ازشما معذرت میخام.در مورد ارزندگی(پرفورمنس/پرایس) این پردازنده هم حق با شماست (بجز کش کمتر چیزی کمتر از 7300 نداره.در عوض کمی بهتر اور میشه(12.5x multiplier) و قیمتش 30 درصد کمتر از 7300 اینتله).
اتفاقا من تصمیم دارم برای خودم یک سیستم با همین پردازنده ببندم و چند هفتس که دارم بردهای مناسبشو بررسی میکنم .البته اگه بودجه بیشتری داشتم 4 هسته ای میبستم .اما چاره ای ندارم بضاعتم بیشتر نیست.
به نظر من این دوستمون هم با توجه به بودجه ای که داره یا همین پردازنده رو بگیره یا اینکه بره سراغ آیتمهای 4 هسته ای (آینده نگری).
از راهنماییها و مطالب آموزنده دوستان هم به شخصه از قدیم تا الان خیلی استفاده کردم و جا داره همینجا به تمامشون یک خسته نباشید جانانه بگم.
e5200 فرکانس و کاراییش هم پایینتره .نقل قول:
بجز کش کمتر چیزی کمتر از 7300 نداره.
================================================== ======نقل قول:
هر طور که حساب می کنم می بینم توی کار فتوشاپ بیشتر از 4 هسته نیازی نمی شه و با توجه به بحث اورکلاک قدرت مگه تا 3.6 نمی رسه دوست عزیز ؟
پس تقریبا تا 2سال اینده جواب کار من رو می ده و از اون طرف اختلاف قیمت هم خیلی زیاده
چون نهایتا من از قدرت 4 هسته 7300 استفاده خواهم کرد که با اورکلاک تا 3.6 رو می تونم داشته باشم
.........