توي اسكريپت آدرس url اي داره كه ريدايركت مي كنه به بانك ؟نقل قول:
يا اينكه با توجه به كد شماره حساب وصل مي شه ؟
Printable View
توي اسكريپت آدرس url اي داره كه ريدايركت مي كنه به بانك ؟نقل قول:
این میاد MID شما رو میگیره میفرسته به فایل process.php و اونم این MID رو به صفحه پرداخت برای شناسایی اینکه به چه جایی پول واریز بشه میفرسته :31:نقل قول:
توي اسكريپت آدرس url اي داره كه ريدايركت مي كنه به بانك ؟
بالخره mid سامان يا پارسيان متفاوت هست ديگهنقل قول:
چطوري تشخيص مي ده ؟
:31: راه تشخصیش رو نمیدونم حتما مثل همین ویزا کارت یا و یا مستر کارت ها یه کد شناسایی وجود داره که مثلا واسه ی ویزا 4215 هستش یا فکر کنم 9035 :31:نقل قول:
بالخره mid سامان يا پارسيان متفاوت هست ديگه
چطوري تشخيص مي ده ؟
دوست عزيز من قبلا از osc استفاده مي كردم ولي الان از اين سيستم استفاده نمي كنمنقل قول:
1- اين سيستم osc نيست (2-osc يك دهم اين امكانات رو نداره ميتونيد به انجمن فارسي osc نيز مراجعه كنيدکد:www.royalsb.com
3-لطفا اگر اطلاعات كافي نداريد نظر نديد چون باعث گمراهي دوستان ميشه(براي خودم پيش اومده)
با تشكر
سلامنقل قول:
3-لطفا اگر اطلاعات كافي نداريد نظر نديد چون باعث گمراهي دوستان ميشه(براي خودم پيش اومده)
با تشكر
حالا درگیری لازم نیست اینجا باید بحث و تبادل نظر کرد حالا شما بیاین رد یا قبول کنید دیگه اخطار این ها لازم نیست :31: :دی ایشون هم نظرشون رو گفتند :دی
نه دوست عزير.هدفم ايجاد در گيري يا جسارت به كسي نبود.همونطور كه گفتم از فروشگاه سازهاي پولي و مجاني زيادي استفاده كردم و الان از فروشگاه ساز رويال استفاده ميكنم.دليل اين همه عوض كردن سيستم هم پيشنهاد دوستاني بود كه از سيستمها اطلاعات كافي نداشتن و يا كاملا بررسي نميكردن و تو يه نگاه نظر مي دادن.خواستم اين تجربه هاي هزينه بر و وقت بر من بره كسي تكرار نشه.همين!نقل قول:
:دی سلام :31: حله مشکلی نیستنقل قول:
نه دوست عزير.هدفم ايجاد در گيري يا جسارت به كسي نبود.همونطور كه گفتم از فروشگاه سازهاي پولي و مجاني زيادي استفاده كردم و الان از فروشگاه ساز رويال استفاده ميكنم.دليل اين همه عوض كردن سيستم هم پيشنهاد دوستاني بود كه از سيستمها اطلاعات كافي نداشتن و يا كاملا بررسي نميكردن و تو يه نگاه نظر مي دادن.خواستم اين تجربه هاي هزينه بر و وقت بر من بره كسي تكرار نشه.همين!
شما هم درباره سیستم هایی که استفاده کردید اگر نظر بدین و نظرتون رو راجع به اونها بگید ممنون میشم :31:
با سلامنقل قول:
الان هركي از ننش قهر ميكنه فروشگاه ساز مي فروشه اكثزشون همون osc با ضاهري متفاوت است و من تو پستهاي قبلي هم گفتم اونايي كه بد هستن چيزي نمي گم حال و حوصله كل كل با كسي ندارم . ولي اگه بخوام به كسي با اطمينان پيشنهادي بدم همون فروشگاه ساز رويال را پيشنهاد مي كنم
پشتيباني=خوب
قيمت=از 20 تومن شروع ميشه كه مفته.به نظر من
قدرت سيستم=عالي. تا الان هر چي خواستم داشته يا برام به صورت مجاني يا پولي ايجاد كردن
بهينه سازي موتور جستجو:عاليه استفاده از متا تگ مجزي براي هر صفحه + سيستم تبادل لينك هوشمند
سيستم ارايه چك هديه و كوپن تخفيف به مشتري:تو بازاريابي خيلي به دردتون مي خوره
سيستم همكاري در فروش:اينم كه ديگه آخرشه هم پيچ رنك شما تو گوگل افزايش مي ده هم فروشتون رو
و ... كلي امكانات ديگه كه تو موفقيت شما واقعا تاثير گذار هستند
ديگه چيزي نميگم خودت بريد تو سايت دمو و توضيحات و ... را ببينيد خودتون متوجه مي شيد
کد:www.royalsb.com
سلام
سیستم فروشگاه ساز Ham3d چطور موتوراست ؟ :31: