نصب kde 4.2 در توزیع های اوبونتو و کوبونتو 8.10
نقل قول:
با تشکر از دوستان
الان من قصد دارم KDE رو در کنار gnome در آبونتو نصب کنم
باید چکار کنم؟
یک جا خوندم باید دیسک Alternate داشته باشم تا بتونم این کار رو بکنم
یک جای دیگه خوندم که دیسک هما هم برای همین کار هستوالبته KDE 4.1 رو نصب می کنه
ای دی اس ال دارم و از لحاظ دانلود مشکلی ندارم
فقط نمی دونم که دقیقا باید چکار کنم و چی رو باید دانلود کنم؟صبر کنمKDE 4.2 بیاد بعد اون موقع می تونم دانلودش کنم و نصبش کنم؟
لطفا راهنمایی کنید دوستان
با تشکر از دوستان زحمت کش
اگر از دیسک Alternate کوبونتو ۸.۱۰ استفاده کنید , میزکار KDE 4.1.2 نصب خواهد شد !
اگر از دیسک هما استفاده کنید , میزکار KDE 4.1.0 نصب خواهد شد !
بنابراین به نظر من بهترین و راحترین روش , دانلود از طریق مخازن است. دقیقا 8 روز تا انتشار نسخه ی نهایی KDE 4.2 مونده و احتمالا یکی دو روز هم طول می کشه تا این نسخه درمخزن مربوطه قرار بگیره ! بنابراین بعد از انتشار نسخه ی نهایی KDE 4.2 و قرار گرفتن در مخازن , برای نصب آن در اوبونتو 8.10 و یا آپدیت دسکتاپ فعلی کوبونتو 8.10 به KDE 4.2 مراحل زیر را انجام دهید:
1- ترمینال را باز کرده و دستور زیر را اجرا کنید تا فایل مربوط به مخازن باز شود:
کد:
sudo gedit /etc/apt/sources.list
* کاربران کوبونتو به جای gedit می توانند از برنامه kate در دستور بالا استفاده کنند.
2- خط زیر را به انتهای فایل اضافه کرده و فایل را ذخیره کنید:
کد:
deb http://ppa.launchpad.net/kubuntu-experimental/ubuntu intrepid main
3-1 کاربران اوبونتو دستور زیر را در ترمینال اجرا کنند:
کد:
sudo apt-get update && sudo aptitude install kubuntu-kde4-desktop
3-2 کاربران کوبونتو برای ارتقای دسکتاپ KDE خود به نسخه 4.2 دستور زیر را در ترمینال اجرا کنند:
کد:
sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
* کاربران کوبونتو توجه کنند که با اجرای دستور بالا , علاوه بر دانلود و نصب بسته های مربوط به میزکار KDE 4.2 , تمامی آپدیت های مربوط به سیستم نیز دانلود خواهد شد که کمی وقت گیر بوده و میزان دانلود افزایش میابد. برای اینکه از این کار جلو گیری کرده و فقط آپدیت های مربوط به دسکتاپ KDE 4.2 را دریافت کنید , برنامه ی Adept Manager را قسمت Applications و منوی System اجرا کرده و در مسیر زیر در داخل برنامه , تیک کنار تمام گزینه ها را بردارید و سپس پنجره را ببندید.
کد:
Sources => Edit Software Sources => Updates
بعد از بروز رسانی لیست مخازن , دستور مرحله 3-2 را در ترمینال اجرا کنید.