Scarlet فکر نمی کنم LED Backlight داشته باشه.نقل قول:
----
فکر می کنم PHILIPS PFL9703 رو بشه توی بازار پیدا کرد! دیروز اثراتی از چند مدل PHILIPS دیدم و بعد تماس گرفتن با چند جا مثل اینکه این مدل موجود هست! فردا می رم سراغ قیمت و بقیه اطلاعات.
Printable View
Scarlet فکر نمی کنم LED Backlight داشته باشه.نقل قول:
----
فکر می کنم PHILIPS PFL9703 رو بشه توی بازار پیدا کرد! دیروز اثراتی از چند مدل PHILIPS دیدم و بعد تماس گرفتن با چند جا مثل اینکه این مدل موجود هست! فردا می رم سراغ قیمت و بقیه اطلاعات.
والا توی کاتالوگی که دست من هست دقیقا همون جمله ای رو که نوشتم هست!!نقل قول:
منظور از اون led، همون led برای چراغ جلوی lcd هست که می تونه رنگ های مختلف باشه.نقل قول:
گیر آوردی ندا بده. خیلی کنجکاو شدم. اگه تونستی چند مدل از شارپ هم ببیننقل قول:
فکر می کنم philips pfl9703 رو بشه توی بازار پیدا کرد! دیروز اثراتی از چند مدل philips دیدم و بعد تماس گرفتن با چند جا مثل اینکه این مدل موجود هست! فردا می رم سراغ قیمت و بقیه اطلاعات.
دوستان من اخرش نفهمیدم که 450 توی نمایندگی ها به فروش میرسه؟ و این که ایا 350 led داره؟
دلتون را صابون نزنید! فکر نکنم به این زودی ها به ایران برسه.نقل قول:
من از حافظ پخش که پخش کننده محصولات سامسونگ است پرسیدم گفت خیلی گرون در میاد به این زودی ها نمیاریم.
دوستان میشه لینک فریم ور l32a550 رو بدید ؟ این lcd توی هال خصوصیه و من همش باهاش کار میکنم ... اگر بلایی سرش اومد کسی بو نمیبره !
همون اپدیت usb منظورمه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البت اين سايت US بايد ببيني با دستگاهت ميخونه يا نه
دوست عزيز منظور شما و سايت Orado از led حتما دكمه خاموش روشن لمسي دستگاه و روزنه تغيير رنگ دهنده آن است كه امكان جانبي بوده و تاثيري در كيفيت تصوير دستگاه ندارد. و گرنه سري اسكارلت جزء تلويزيونهاي lcd بوده نه led. و اگر LED Backlight بود حتما بايد انتخاب ميكرديد به جاي X350 يا X450!!نقل قول:
و ضمنا ال جي در زمينه تلويزيونهاي ال سي دي يك رقيب سطح دوم براي بقيه برند ها ميباشد و فعلا انتخابي حرفه اي به شمار نميرود.
x350 و x450 هيچكدام LED Backlight نيستند و X450 فعلا در نمايندگي ها وجود ندارد. و سري x350 تنها Logo Illumination ندارد.نقل قول:
نقل قول:
RGB Dynamic LED یک تکنولوژی جدید در LCD هستش که کمک زیادی به بهتر شدن کیفیت تصویر میکنه. و قادره کنتراست رو به 1 به یک میلیون برسونه.
این تکنولوژی در حال حاضر بر روی مدلهای 46X450 و 55X450 موجوده.
نقل قول:
کد:http://www.sony-asia.com/article/278297/productcategory/tvp-lcd-tv?site=hp_en_AP_i