Ecs G31 هم خوبه. 45 تومان
Printable View
Ecs G31 هم خوبه. 45 تومان
راستي يه خبر بد بهت بدم من تا حالا هيچ سيستمي را اسمبل نكردم ! احتمالا به كمكت خيلي نياز پيدا ميكنم .
بازهم ممنون بابت وقتي كه گذاشتي برام . واقعا لطف كردي .
قربانت. در خدمتیم!
راستی نگفتی دقیقا کار تخصصیت چیه و با سیستم چکار میخوای بکنی؟ دقیق توضیح بده. شاید لازم باشه بعضی چزا عوض بشه خوب! مثلا سیستمت کاملا سایلنت باشه و ازین خزعولات دیگه...
نه زياد حرفه اي نيست . كارهاي نيمه حرفه اي و معمولي
راستي قيمت جي اسكيل كه با CORSAIR يكي است چرا ميگي گرون است همون جي اسكيل بخر ؟
Main: p5q
CPU: E8400
Ram: CORSAIR 2x2GB 800 DHX
VGA: 8500 GT
HDD:MAXTOR 500+ /32BUFFER
LCD: T1900
DVD RW , ................
PRICE = 1100000 OR 1150000
ASUS - ATI 2600PRO - 512MB
80,000 Toman
اين كارت گرافيك چطوره ؟ مقايسه با XEFORCE 8500GT/84000 TOMAN
مگه خودت نگفتی که کرسیر 130 هست. خوب جی اسکیل قیمتش 115 هه. هردوتا رم خیلی خوب هستن و تفاوت کارایی محسوسی ندارن.نقل قول:
برای مین هم خر نشی این برد گرون رو بخری. وقتی بایواستار هم همون کار اونو میکنه و موقع کار کردن حتی (به نظر خودم که از هردوتاشون بستم) سریعتر و روونتر عمل میکنه و پرفومنس بالاتری داره چرا باید اینقدر بیشتر پول بدی؟کد:http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=126
این قیمتی که نوشتی مال 8600 هه نه 8500 ! با این قیمت حتی 9500 هم میتونی بگیری!نقل قول:
Ati2600pro هم بد نیست!
یا همون 8400 MSI رو بگیر وی اگه میخوی بیشتر هزینه کنی ATI 4650
سلام
مشكلم الان فقط انتخاب كارت گرافيكي مناسبه هست . ( با اينكه مشكل مالي ندارم اما خيلي زورم ميگه بالاتر از 100 تومان خريد كنم چون من اهل بازي نيستم فكر هم نمي كنم زياد نياز باشه . واسه همين اگه ممكنه كمكم كنيد و
من يه كارت گرفيكي asus ATI RADEON HD طرف 100 تومان 10 تومان بالا وپايين تفاوتي نمي كنه .
كلا از اين اسم كارتهاي گرافيكي سر در نمي يارم مثلا اين مدل ASUS HD 3650 512MB ATI PCI PRO 128BIT DDR2 به قيمت 54000 تومان منظور از هر يك از اصطلاحات بكار رفته چيه اصلا ؟ مثلا PCI يا 128BIT منظور 128بيت ديديكيشن داره و بقيه را شير ميكنه . و RPO يعني چي ؟
و يا اين يكي ASUS 3650 1GB ATI PCI EXP 128BIT DDR2 به قيمت 97000 تومان اين EXP يعني چه ؟اين دو تا كارت كه فقط در شير كردن با هم تفاوت ميكنند باييد اينقدر اختلاف داشته باشند ؟
اين مارك ATI 4650 من كه اصلا داخل فروشگاهها نديم و خيلي دنبالش گشتم و قيمت چنده ؟
امشب و فردا انشا الله كه تمام قطعاتم را خريد مي كنم ...:11:
دیگه خیلی داری گیر میدی ها؟:31:نقل قول:
که البته حقم داری! چون میخوای ازش استفاده کنی....
شما که میگی بازی نمیکنی گرافیک بالا میخوای چکار کنی ولی در کل تو رنج 100 تومان HIS 4670 بهترین گزینه هست. اگه یافت نشد اسپارکل 9500GT گزینه بعدی خواهد بود!
خرید 3650 اصلا به صرفه نیست. (کلا گرافیک آشغالیه) آخه من چندتایی ازش با مارکهای مختلف بستم پدرمو دراورد مخصوصا Powercolor خیلی اذیتم کرد!
PCI EX یعنی نوع اسلاتی که گرافیک روی مادربورد سوار میشه.
بقیه سوالاتت هم که اصلا اهمیتی نداشت. دونستنش برات فرقی نداره! ولی خوب مارو سرکار گذاشتی ها!؟
آها یادم رفت بگم، هزینه برای گرافیک 1GB در این رنج قیمت اصلا صلاح نیست.