سلام.ممنون نصب کردم ولی وقتی می رم تو بازی این خطا رو می ده:نقل قول:
directX 9.0 installed (589824).requires directX 9.0c (december 2005) or later.
چی کار کنم؟
Printable View
سلام.ممنون نصب کردم ولی وقتی می رم تو بازی این خطا رو می ده:نقل قول:
چی کار کنم؟
خوب اگه پست اول رو بخونی میگه باید Directx 9.0c نصب باشه و فایل های d3dx9_28.dll و d3dx9_31.dll رانقل قول:
سلام.ممنون نصب کردم ولی وقتی می رم تو بازی این خطا رو می ده:
چی کار کنم؟
این آدرس کپی کن : C:\WINDOWS\system32
اینجوری به احتمال زیاد باید مشکلت حل بشه !
کاملا درستهنقل قول:
شما اگه dx9c رو هم نصب نکنید با کپی کردن این دو فایل d3dx9_28.dll و d3dx9_31.dll میتونید بازی رو اجرا کنید!
من dx9 رو نصب کردم d3dx9_31 و d3dx9_28 رو هم کپی کردم ولی بعد از انتخاب شروع بازی از منوی اصلی یه صفحه می یاد که از سیاه به آبی تغییر می کنه و بعدش از بازی خارج می شه می گه object not found در خط شماره فلان!
حل شد.
باید خیلی صبر می کردم تا بازی اجرا بشه.
سلام ممنون بازی اجرا شد ولی وقتی مرحله یک رو لود می کنه آخراش خطای Do not Send می ده و از بازی خارج میشه.چی کار کنم؟راستی اون دایرکتی که بازی می خواد از دایرکت من بالاتره؟اگه بالاتره لینک دانلودشو بذارید شاید برای بازی های دیگم به درد خورد:31:
فقط dx9c که از سال dec 2005 بیشتر باشه جواب میده!
صفحه اول یه لینک دیگه هم گذاشتم که ممکنه اون هم برای اجرای بازی لازم بشه
قبلاْ دانلود کرده بودم! نمی دونم کجا ذخیره کردم!
فکر کنم با دارک بیسیک ساختید! (چشم بسته غیب گفتم ;) )
اما چند تا نظر، اگر واقعاْ می خواید بازی بسازید و این بازی واقعاْ هدف داره! (پول - تجربه - پیشرفت صنعت بازی سازی! و ... ) بهتره این کار رو گروهی انجام بدید. کیفیت کار خیلی بالاتر میره!
البته می دونم کار سختیه به خصوص اگر بخواید رایکان با کسی کار کنید و یا اینکه مجازی (اینترنتی!)
اما خوب چیزی که معلومه اینه که کار بازده اش بالا میره!!!
یه چیز دیگه! من خودم زیاد با (پرو) دارک بیسیک کار نکردم.ولی محدودیت زیاد داره و اینکه قدرتش زیاد نیست! تو فکر نیستی سراغ یه انجین دیگه بری؟
همه میدنن دیگه:31::31:نقل قول:
فکر کنم با دارک بیسیک ساختید! (چشم بسته غیب گفتم ;) )
راستش من از بازی سازی مجازی خوشم نمیاد ولی جمع شدن گروهی در مکان مشخصی خیلی خوبه و پیشرفت کار خیلی بهتره و اینکه همه با کار هم بیشتر آشنا میشن!نقل قول:
اما چند تا نظر، اگر واقعاْ می خواید بازی بسازید و این بازی واقعاْ هدف داره! (پول - تجربه - پیشرفت صنعت بازی سازی! و ... ) بهتره این کار رو گروهی انجام بدید. کیفیت کار خیلی بالاتر میره!
البته می دونم کار سختیه به خصوص اگر بخواید رایکان با کسی کار کنید و یا اینکه مجازی (اینترنتی!)
اما خوب چیزی که معلومه اینه که کار بازده اش بالا میره!!!
والا انجین دیگه ای پپدا نکردم ولی خیلی دوست دارم با TGE یا TGEA کار کنم ولی هنوز نسخه کامل و بدون مشکلشو پیدا نکردم!نقل قول:
یه چیز دیگه! من خودم زیاد با (پرو) دارک بیسیک کار نکردم.ولی محدودیت زیاد داره و اینکه قدرتش زیاد نیست! تو فکر نیستی سراغ یه انجین دیگه بری؟
موفق باشید:11: