خیلی خوب داری میسازیشا !
مطمئنی اولین کاراکترته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خیلی خوب داری میسازیشا !
مطمئنی اولین کاراکترته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول خیلی عالی پیش میری
من قدیما که میخواستم کاراکتر بسازم با لبش خیلی مشکل داشتم اما تو خیلی خوب کار میکنی
موفق باشی رفیق
نوکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والا ما که خیلی وقت پیش درخواست برای مسابقه ی کاراکتر سازی دادیم ولی خوب کسایی که زیبراشنقل قول:
بلدن و با زیبراش به مدل جزئیات میدن خیلی کارشون قشنگتر ، تمیز تر و سریعتر انجام میشه. ولی اگر بخوای با مایا یا
مکس این کار رو انجام بدی پیر میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی من دیگه از مدلینگ خسته شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاش میشد یه مسابقه راه
مینداختن یه ذره روی جلوه های ویژه و رندر تمرکز داشت حالا بگذریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استغفرالله زبون روزه و دروغ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:نقل قول:
قربانت شما سرور مایی :11:نقل قول:
اتفاقا ساخت لب برام خیلی آسون بود چون به نظرم
آسون ترین روش رو برای ساخت لب انتخاب کرده بود :27:
یه ذره جزئیات اضافه کردم:
1- چین و چروک سر
2- تغییرات روی چین و چروک چشم ها
3- درست کردن محل قرارگیری ابرو ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار عالی و زیبا.
منتظر ادامشم......
ممنونم آقا کوروش :46:نقل قول:
به به همینجوری داری یه کاری میکنی که قلبه ما وایسه ها !
ای بابا خدا نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب اینم ادامه ی کار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر بدید وگرنه میکشمتون :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایراد بگیرید دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول ولی فکر کنم پاهاش مشکل داره.
یه جوری شده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]