لازم به تذکره که اینجا کلوپ گوشی ان96 هستش و نه عرصه ابراز اطلاعات و کل کل در مورد برند ها...
دوستان لطفا رعایت کنید تا دلخوری پیش نیاد.
امروز یکی از پست ها رو پاک کردیم ولی گویا دوباره شروع شده...
Printable View
لازم به تذکره که اینجا کلوپ گوشی ان96 هستش و نه عرصه ابراز اطلاعات و کل کل در مورد برند ها...
دوستان لطفا رعایت کنید تا دلخوری پیش نیاد.
امروز یکی از پست ها رو پاک کردیم ولی گویا دوباره شروع شده...
مورد توجه این دوستمون که پست دادننقل قول:
واینجا رو با کلوپ سونی اریکسون اشتباه گرفتن !!:27:
نقل قول:
اول این که من گفتم 90% گوشی های نوکیا به موقع به بازار میان نمونه اش ان 82 یا ...
90% ول کردی چسبیدی به ان 96 ؟؟
ضمنا مدت طولانی
معرفی به بازار سی 905 در مقایسه با 8510 سامسونگ بود
که سامسونگ یه ماه دیرتر گوشی اش رو معرفی کرده و الانم 2 هفته اس تو بازار !!
ولی خبری از سی 905 نیست که نیست.....:27:
خوبه یه گوشی در کل محصولات سونی اریکسون پیدا نمیشه که امکانات ان 96 رو یکجا داشته باشه والا...
کل امکانات پیش کش
حداقل دی وی بی اچ داشته باشه !!!!!
لطفا دوباره شروع نکنین
اگه علاقه ای به ان 96 یا نوکیا ندارین کسی شما رو مجبور نکرده که بیاین اینجا و تعریف کنین از این گوشی یا برند
نقل قول:
اون پست رو ادیت کردم ( به احترام دوستان و مجتبی) ولی جواب شما رو وقتی باز تشریف آوردین اون طرفا میدم:32:
سلام
اقا این 96 اخر به تهران ( ایران ) رسید یا نه ؟
اگه بیاد قیمتش چطور خواهد بود ؟
مرسی.....
فغلا که خبری نیست ... اگر بیاد حداقل 1100 تا 1200 قیمت داره !نقل قول:
من تو کاتلوگش خوندم ----- داره.یکی از دوستامم که موبایل فروشی داره گفت از اماکن نامه دادن خرید وفروش n96 ممنوعه!
میگن تو تهران n9با قطعات غیر اصلی چیزی حدود 770 تومن قیمتش!
نسل جدید همه ی گوشی ها این امکانات رو خواهد داشت پس یعنی چکار باید کرد ......... حالا امروز 4-3 تا گوشی هست و میتونن اما تا سال دیگه بیشتر گوشی ها .....
یعنی 96 هم میشه مثل 92 ؟
----- داره اما نه اون چیزی که فکر میکنی.نقل قول:
این گوشی ----- GPS داره.
اماکن چه ربطی به n96 داره ؟:41:
تو دیجی کالا قیمت زده یک میلیون و هشتصد و پنجاه هزار تومان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه خبره !!! معلوم نیست این قیمتها رو از کجاشون در میارن . در مورد دوستی که گفته بود ----- داره . درسته ----- داره اما ----- dvbh نه اون رسیوری که تو خونه داری دیش بهش وصل میکنی ماهواره میبینی. dvbh رو باید اپراتور مخصوصش ارائه بده که تو ایران نیست.
محمد جان تو تهران پخش کانال های تلویزیونی
و دریافت اون ها از طریق دی وی بی ----- چندین ماهه مه راه افتاده
و تو این موضوع جزو اولین کشور ها بوده ایران