شورای سفید دیگه چیه ؟نقل قول:
کی قراره بیاد ؟
Printable View
شورای سفید دیگه چیه ؟نقل قول:
کی قراره بیاد ؟
هنوز اعلام نشده کی قرار بیاد.
سلامنقل قول:
اتفاقا Bfme یکی از بهتر بازیهای استراتژیک بود البته یک عنوان استراتژِک هم خیلی قبل تر از ارباب حلقه ها منتشر شده بود با نام War of Rings که اون هم بد نبود!!!
اگه اشتباه نکنم پس ارایهbfm2 مدیر این پروزه پس از انتقاد از بازی و بیان ضعف این بازی پروزه این بازی بسته شد
اما ظاهرا دو باره باز شده!!
اگر ضعیف بود که پک ویچ کینگ رو روش نمیدادن.نقل قول:
در ضمن این پروژه با اون پروژه زمین تا آسمون فرقشه،از سبکش و تیم اجراییش گرفته تا داستانش و....
جالب اینجاست نقش امیر رحیمی( یکی از سازنده های بازی و یک ایرانی) تو بازی ویچ کینگ بیشتر از بقیه بوده بیشتر کارارو اون میکرده.
کلا به نظر بازی قشنگی میاد امیدوارم گرافیکش همین باشه که تو عکس هاست.اگر روش واقعا کار کنن می تونه بازی قشنگی بشه چون این بازی پتانسیلشو داره.
چند screenshot از این بازی(اگه تکراری بود ببخشید):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من تو سری بازی های استراتژیک لوتری , bfme 1 موفق تر و بهتر از bfme 2 هست چون bfme 1 عین فیلمشه (و این بیشتر
می چسبه) در حالی که تو 2 این جوری نیست و مثلا hero هایی هستن که اصلا تو فیلم نیست , یا سرباز هایی که خیالین و تو فیلم
نیستن.
کاملا درسته تموم heroها وسربازهای bfm1از فیلم انتخاب شدن.نقل قول:
به نظر من تو سری بازی های استراتژیک لوتری , bfme 1 موفق تر و بهتر از bfme 2 هست چون bfme 1 عین فیلمشه (و این بیشتر
می چسبه) در حالی که تو 2 این جوری نیست و مثلا hero هایی هستن که اصلا تو فیلم نیست , یا سرباز هایی که خیالین و تو فیلم
نیستن.
ولی درمورد heroها وسربازهای اضافه در bfm2وrise of witchking باید بگم این ها از کتابهای(سه گانه ارباب حلقه ها+هابیت+ سیلماریلیون+ضمیمه ها)
برگرفته شدن واین یک امتیاز بزرگ برای bfm2و RoWمحسوب میشه !!
من به دوستان سفارش میکنم کتاب سیلماریلیون رو اگه نخوندن حتما بخونند! این کتاب وقایع جذاب سالهای بسیار دور رو بیان میکنه
از جمله افرینش دنیای داستان .افربنش انسان هاو دورفها والفها خبانت نومنوها به الفها و اومدنشون به زمین.به وجود امدن اورکها وترول ها وموجودات خبیث .اغاز کار مورگوت ودستیارانش سایرون وبالوگ ها .ودزدیده شدن سیلماریون توسط مورگوت اولین جنگ ها وجنگ ویج کینگ با الف ها بر سر سرزمبن آرنور و...
خلا صه واقعا جذاب وخوندنی هستش
احسان عزیز اینا رو اگه تو تاپیک لوتر بگی بهتره اطلاعاتت که نشون میده خوبه اونجا هم یه چندتا پست بزن.