نقل قول:
خب عزیز.هنوز که هیچ کدوم از 8 مگاپیکسلی ها وارد بازار نشده...(جز سامسونگ که اونم فقط انگار تو بعضی کشورها ریلیز شده...)
Printable View
نقل قول:
خب عزیز.هنوز که هیچ کدوم از 8 مگاپیکسلی ها وارد بازار نشده...(جز سامسونگ که اونم فقط انگار تو بعضی کشورها ریلیز شده...)
نظری نمیدم!! به هر حال این آماریه که میبینید و حالاها حالاها هم نوکیا بالا هستش. باید تا 2013 صبر کنیم ببینیم تغییری میکنه یا نه!
نقل قول:
خوب اینا چه ربطی به موضوع بحثمون داشت؟ کجا نوشته که پرفروشترین گوشیها رو گوشیهای با دوربین قوی دارن؟ دقت کنین لطفاً
چرا ربطی نداشت ؟ منظور من از اون پستها این بود که اولین ملاک توی مشخصات گوشی دوربین گوشی نه چیز دیگه . الان نوکیا دوتا گوشی به نام ان 85 ان 79 زد کی تحویلشون گرفت ؟ حالا اگه به عنوان مثال ان 85 8 مگاپیکسلی بود ان 85 خیلی خبرش میبپیچید .نقل قول:
در ضمن از این خبر بر علیه حرف خودتون استفاده میکنم. الان نوکیا 8 مگاپیکسلی نداره پس باید فروشش کم شده باشه، اما فروشش از 36% به 39% درصد رسیده. (منبع هم همون لینک صفحه اول
البته این گوشیها معروف میشن ولی پرفروش نیستن زیاد. یه تحقیقی بکنین و به سایتهای نوکیا و سامسونگ و ... برین و ببینین اصلاً تولید گوشیهای گرونتر خیلی خیلی کمتر از گوشیهای دیگس. پس نمیتونبم بگیم عامل موفقیت. شاید بشه گفت یکی از عوامل موفقیت دوربین باشه ولی نه اینکه تنها معیار دوربین باشه...نقل قول:
نوكيا رو نميدونم ولي آخرين گزارش سامسونگ اين بود كه بيشتر فروش گوشيهاش روي گوشيهاي Mid-end و High-end بوده .
مخلصيم .
خوب مشخصه کسی زیاد اینارو تحویل نمی گیره چون گوشی تو این مایه ها زیاد هست نه صرفا به خاطر این که دوربینشون 5 مگاپیکسله.نقل قول:
چرا ربطی نداشت ؟ منظور من از اون پستها این بود که اولین ملاک توی مشخصات گوشی دوربین گوشی نه چیز دیگه . الان نوکیا دوتا گوشی به نام ان 85 ان 79 زد کی تحویلشون گرفت ؟ حالا اگه به عنوان مثال ان 85 8 مگاپیکسلی بود ان 85 خیلی خبرش میبپیچید .
8510 و c905 و این الجیه به خاطر این زیاد سرو صدا کردن چون اولین گوشیای با دوربین 8 بودن.
پس بگیم آیفون هم اصلا سروصدا نکرد چون دوربینش 2 بود. اگه فقط به خاطر دوربین گوشی برتریه وشیو میسنجیدن الان دوربین گوشیا SLR بود!
n85
2تا نکته داره که کمتر گوشی ای الان به اون مجهز هستند
1.اف ام ترنسمیتر
2.صفحه نمایش oled
و چند نکته که کمتر گوشی ای یک جا به اون مجهزه
1.دوربین 5 با فیلمبرداری وی جی ای 30 فریم
2.سیمبین 9.3
3.ان گیج
4.موشن سنسور و روتیت تمامی منو ها حتی پلیر
4.ناوی ویل
5. جی پی اس و ای جی پی اس
6.تی وی اوت
ان 85 فقط یه دوربین 8 کم داره والا لیست بلند بالایی از امکانات داره
نقل قول:
پس بگیم آیفون هم اصلا سروصدا نکرد چون دوربینش 2 بود. اگه فقط به خاطر دوربین گوشی برتریه وشیو میسنجیدن الان دوربین گوشیا Slr بود!
دیگه این بحث رو ادامه ندیدم بهتره فقط اومدم بگم که آی فون برای این سرو صدا کرد چون اولین گوشی شرکت اپل بود . همونطوری که گفتی چون اولین 8 مگی ها بودند سرو صدا کردند .
منم در عجبم که چون فقط این گوشی دوربنش 8 نیست هیچ حرفی برای گفتن نداره ولی اگه نوکیا یک آجر پاره درست میکرد که بهش یک دوربین 8 وصل بود همه میگفتن نوکیا هم گوشی 8 تایی زد..!نقل قول:
ان 85 فقط یه دوربین 8 کم داره والا لیست بلند بالایی از امکانات داره
اگه قرار بود دوربین ملاک فروش گوشی بشه Iphone با یک دوربین 2 نه چندان خوب این همه فروش نداشت...
نوکیا بعد از گذشت بیش از یک سال از عرضه 3.2 مگاپیکسلی دوباره یک گوشی همین دوربین ولی با سیستم عاملی جدیدتر تحت عنوان N78 رو عرضه کرد که از فروش خوبی هم بهره منده یا همین N81 اگه قرار به دوربین بود که باید این گوشیها با توجه به اینکه بعد N95 5 مگاپیکسلی اومدند و با توجه بازار گرم 5 تایی ها اصلا فروش نمیکردند...
من فکر کنم شما این قسمت از پست منو نخوندی :نقل قول:
اگه قرار بود دوربین ملاک فروش گوشی بشه Iphone با یک دوربین 2 نه چندان خوب این همه فروش نداشت...
نوکیا هم این روزا هر گوشیی بزنه فروشش بالاست علکی که این 38 درصد فروش رو نگرفته که .نقل قول:
آی فون برای این سرو صدا کرد چون اولین گوشی شرکت اپل بود