دوستان این گوشی به بازار عرضه شد!
باید منتظر متعادل شدن قیمتش بشیم.
Printable View
دوستان این گوشی به بازار عرضه شد!
باید منتظر متعادل شدن قیمتش بشیم.
سلام:31:
امروز اين گوشي رو خفت كردم...:31: داشتم تو پاساژ مي گشتم ديدم يه بابايي داره به يه مغازه گوشي نشون ميده...رفتم ديدم به به....79..واستادم يارو اومد بيرون عجله داشت...خفتش كردم گفتم جونه مادرت بده زيارت كنيم...:31:
عجب گوشيه سبكيه...!!!:18: دكمه هاي رديف پايينشم بدتر از 82...خيلي پايينه..:13:جنسشم شبيه 1100 بود..
همينارو فهميدم...مرتيكه 2 دقيقه وانستاد زرت گرفت گذاشت جيبش رفت....:19:
منو با كلي كف گذاشت.......
داستان امروز منم اين بود..:20:
زیارت قبول یونس جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سبز بود یا قرمز ؟؟؟
سفيد بود...نقل قول:
دوتا فاب سبز و قرمز هم تو يه پك بود....
قیمتش و نپرسیدی چند می گفت؟
هر چي پرسيدم نگفت ** :31: گفت هنوز وارد نشده اينو من نمونه آورده بودم...بازارياب نوكيا بود...نقل قول:
ینی نوکیا اینا رو واسه بازار یابی به فروشنده ها مجانی میده؟؟؟
فکر کنم گوشی نمونه میدن. یعنی گوشی اصلی نیست.نقل قول:
ینی نوکیا اینا رو واسه بازار یابی به فروشنده ها مجانی میده؟؟؟
-------------------------------------------------------------------------
زیارت قبول! خوشگل بود؟نقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز اين گوشي رو خفت كردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتم تو پاساژ مي گشتم ديدم يه بابايي داره به يه مغازه گوشي نشون ميده...رفتم ديدم به به....79..واستادم يارو اومد بيرون عجله داشت...خفتش كردم گفتم جونه مادرت بده زيارت كنيم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب گوشيه سبكيه...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دكمه هاي رديف پايينشم بدتر از 82...خيلي پايينه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جنسشم شبيه 1100 بود..
همينارو فهميدم...مرتيكه 2 دقيقه وانستاد زرت گرفت گذاشت جيبش رفت.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو با كلي كف گذاشت.......
داستان امروز منم اين بود.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------
گوشی فوق العاده سبکیه. 90 گرم!!!.برای بازی عالیه. D-PAD رو دیدی؟ عالیه. کلید های عددیش هم بزرگه. قیمتش هم از N85 مناسب تره. کسی قیمت نداره!؟
فقط با keypad سفید هست ؟
آره فقط سفيده...ولي قاب پشتش عوض ميشه...نقل قول: