-
-
GameTrailerS 7.7
TeamXbox 8.2 / 10
IGN 8 / 10
GameZone 7.2 / 10
Eurogamer 7 / 10
Giant Bomb 4 / 5
WonderwallWeb 7.2 / 10
Game Informer 6.25 / 10
Edge Magazine UK 6 / 10
Games Master UK 77 / 100
GamePro 4 / 5
Xbox World 360 Magazine UK 59 / 100
Kikizo 9 / 10
Play UK 82 / 100
Playstation Official Magazine UK 6 / 10
GameSpot 6/10
-
خوب میشه درک کرد که چرا بعضی از سایتها امتیاز خوبی به بازی ندادند.
اصلی ترین مشکل قسمت Save این بازی است. به خضوض وقتی شما بازی را با درجه سختی Hard به بالا شروع کنید فاصله بین Checkpoint ها زیاد هست و اگر شما مردید باید تمام Challenge ها و Collectible هایی که کامل کردید و جمع کردید از اول شروع کنید و Save نخواهند شد. نمونش امروز من یکی از مراحل بازی را تقریبا 20 دقیقا طی کردم و به خاطر یک اشتباه کوچک مجبور شدم بازی را از اول مرحله بروم ! و قبل از اینکه بلایی سر کنسولم بیارم سریع از بازی بیرون اومدم ! ولی خود بازی خوبه گرافیک که خیلی خوب داستان بسیار ضعیف و بی خود. درگیری ها خوب است. جالب اینکه وقتی شما توی شهر می گردید تبلیغ شرکت Tricell ( شرکت پشت پرده اتفاقات Resident Evil 5 ) و مغازه های Dead Rising به وفور دیده می شوند.
-
SALB3R جام تمام بازی ها که ارزش ندارن آدم با Hard بره ! خب این بازی هم متوسط هستش !
چه بلایی داره سره صنعت بازی میاد ! هر سال باید منتظر همون 2 3 ماه آخر سال باشیم تا بهترین بازی هارو ببینیم !
-
تولید این بازی خیلی طول کشید و همه انتظار یک بازی عالی رو داشتند اما امتیازها چیزه دیگه ایی میگه .
فعلا که باید تا عرضه نسخه pc صبر کنیم تا بتونم بازی رو تجربه کنم .
-
گیم اسپات هم 6 داد
خدا بخیر کنه !
-
بابا اصلا نمیشه به امتیاز های سایت ها اعتماد کرد . من بارها شده یه بازی که امتیاز 4 - 5 گرفته بوده ، گرفتم و خیلی هم عالی بوده و همه هم خوششون اومده . شده هم بازی گرفتم که امتیازش 8 - 9 بوده ، ولی وقتی گرفتم مضخرف بوده .
-
اره یه نمونش mercenaries من که با این باز خیلی سرگرم شدم
اصلا نمیشه رو امتیاز سایت ها حساب باز کرد...
این بازی هم از اون بازی هایی هست که باید خودت تجربه کنی
هیچی که نداشته باشه حداقل گرافیکش که خیلی خوبه و اون دست مکانیکی هم ....
-
خوب این بازی هم برایه PC در 17 july عرضه میشه!
گیم پلی دقیقا همون گیم پلی کنسول هاست!
همچنین بازی Direct x 10 و 9 ، Online Option ، رزولیشن بالا رو ساپورت میکنه!
-
سلام.من يه مغازه ديدم زده بودGames for Windows!مگه بازي برا pc اومد؟