به نظر من که 6 اینچ اصلا کوچیک نیست آخه باید فکر همل و نقلشو هم بکنی. درسته که نوشته ها تو 4 اینچ ریز میشن (مثل تصویر های بالا) ولی از فاصله 20 سابتی هم کاملا واضحن(تا از نزدیک نبینی متوجه نمیشی) و به هم نمیچسبن.تازه همونطوری که تو عکسها مشخصه از دوطرف کلی جا داره و میشه زوم کرد بدون اینکه خط از صفحه بزنه بیرون.
در مورد psp باید بگم منم تجربه عذاب آور تیکه تیکه خوندن متن رو تو ppc قبلیم داشتم ولی تنها علتش رزولیشن پایین هست نه ابعاد lcd .همونطور که تو عکس های بالا مشخصه تو n810 کل خط نه تنها از صفحه بیرون نمیزنه بلکه کلی(تقریبا نصف پهنای صفحه) از دو طرف جا خالی داره.و اصلا رزولیشنش با sony reader یکی هست(800*480 و800*600).در ضمن من یکی که نمیتونم 3 ساعت یسره کتاب چاپی بخونم چه برسه به ebook !
البته چیزی که مسلمه sony reader برای فقط خوندن کتاب ، از بقیه بهتره ولی حرف من اینه که با این قیمت نمی ارزه . n810 امکانات خیلی خیلی بیشتری داره و کتاب خوندن باهاش راحت هست(برخلاف psp , ppc) ولی نه به اندازه ebook reader ها. تازه مگه آدم چقدر کتاب میخونه؟ روزی بیشتر از 2 ساعت(به طور نرمال)؟
کلمه ی اسباب بازی اصلا کلمه ی مناسبی برای n810 نیست(برخلاف psp و تا حدودی ppc) . شما میتونید mathemathica, matlab و open officeوحتی Debian روش نصب کنید.ترمینال ash هم که روش نصبه. اگر umpc ها اسباب بازی هستن اینم هست.