به شخصه خیلی منتظر کوچکترین تبلیغی پیرامون وارکرافت 4 هستم ...:20:
در این تاپیک هم به توضیح تخصصی تر پیرامون بازی وارکرافت 3 و بسته مکمل آن پرداخته می شود ... :46:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=218072
Printable View
به شخصه خیلی منتظر کوچکترین تبلیغی پیرامون وارکرافت 4 هستم ...:20:
در این تاپیک هم به توضیح تخصصی تر پیرامون بازی وارکرافت 3 و بسته مکمل آن پرداخته می شود ... :46:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=218072
آره بازی باید خیلی کامل باشه.اما فاصله با شماره ی قبلی خیلی هم کم نیست.اکسپنشن دیابلو 2 سال 2001 منتشر شده بود و دیابلو 3 امسال announce شد یعنی 7 سال بعد.Warcraft 3:Frozen Throne هم در سال 2003 منتشر شده بود و اگه وارکرفت 4،سال بعد announce بشه باز هم 6 سال بعد از آخرین شماره ی اون خواهد بود.هیچ بعید نیست که بلیزارد بیاد در WWI 2009 یا BlizzCon 2009 وارکرفت 4 رو announce کنه و بعد بگه ما 3 سال داشتیم روی این بازی کار می کردیم:31:نقل قول:
من هم همینطور Don Thomas عزیز.فعلاٌ که بلیزارد ترتیب رو رعایت کرده:نقل قول:
استارکرفت(انتشار 1998)---------------------->استارکرفت 2(announce در 2007)
Diablo 2:Lord of Destruction(انتشار 2001)---------------------->دیابلو 3(announce در 2008)
Warcraft 3:Frozen Throne(انتشار 2003) --------------------->وارکرفت 4(announce در 2009؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
نه بلیزارد بعد از ساخت TFT شروع کرد به ساخت satrcraft 2 یعنی بعید به نظر میرسه گروه دیگه ای باشه که روی war4 کار کنه چون گروه سازنده ی این دو بازی یکی اندنقل قول:
نه علی جان گروه سازنده ی این دو یکی نیستند.لید دیزاینر وارکرفت 3 و اکسپنشن اون،Rob Pardo(نایب رئیس بلیزارد) بود و لید دیزاینر استارکرفت 2،Dustin Browder است که پیش از این لید دیزاینر C&C:Red Alert 2 و C&C:Generals بوده.تیم سازنده ی استارکرفت 2،تیم سازنده ی وارکرفت 3 نیست.نقل قول:
ولی خودشون گفتن که بعد از ساخت TFT همون گروه شرئع به ساخت استارکرفت 2 گرفته...وقتی آدم منو های داخل بازی استارکرفت و وار رو میبینه پی به شباهت هاشون میبره...ولی نمیدونم شاید شما راست میگی. البته بلیزارد تعداد کمی کارمند داره و الان هم به خاطر اینکه بیشتر وقتشونو روی دیابلو 3 گذاشتن بازی استار 2 امسال منتشر نمیشه پس معلوم میشه که تعداد کارمند ها خیلی کمه ولی فوق متخصصند!:31:نقل قول:
تیم سازنده ی استارکرفت 1 به تیم سازنده ی وارکرفت 1 و 2 شبیه بود اما بیشتر اعضای تیم استارکرفت 2 اعضای سابق تیم C&C هستند.شاید در شروع کار تیم وارکرفت روش کار می کرده اما حالا تغییر کرده.اصلاٌ این تیم سازنده ی وارکرفت و استارکرفت رو بزاریم کنار.در حال حاضر یه تیمی روش کار می کنه که تبحر خوبی در Sci-Fi RTS داره و اگه اینو به بازیسازهای قدیمی بلیزارد حاضر در این پروژه اضافه کنیم حاصل کار چه شود:5:نقل قول:
این خبر مبنی بر اینکه استارکرفت 2 به خاطر کار بر روی دیابلو 3 امسال منتشر نمیشه رو کجا خوندی علی جان؟میشه لینک بزاری؟آخه من هر چی گشتم پیدا نکردم.یعنی قطعی قطعیه؟:19:
فک کنم تو همین فروم تو قسمت اخبار خوندم!نقل قول:
منظورت اینه علی جان؟نقل قول:
این خبر چندان قابل اعتماد نیست.حتی منبعش هم ذکر نشده.ممکنه این بازی امسال نیاد اما این خبر تأیید کننده ی این امر نیست و بلیزارد رسماٌ چنین چیزی رو اعلام نکرده،حداقل فعلآٌ.خیالت راحت باشه:20:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=81809&page=234
ولی خدایی عجب بازی ای بشه این دیابلو 3 . آرتورک هاشو که نگاه میکنم میفهمم از نظر هنری بازی شاهکاره
War craft رو عشق است!!!