خوب من اون آموزش رو دارم ولی اون قسمتش رو نگاه نکردم...میرم ببینم حرف حسابش چیه....ممنون از کمکت......:11:نقل قول:
نقل قول:
برو هندونه ها رو یه جا دیگه خالی کن ..........:31:
Printable View
خوب من اون آموزش رو دارم ولی اون قسمتش رو نگاه نکردم...میرم ببینم حرف حسابش چیه....ممنون از کمکت......:11:نقل قول:
نقل قول:
برو هندونه ها رو یه جا دیگه خالی کن ..........:31:
شهاب جون بیا اینم texture از بدن .....برای برنامه ی poser هستش.....:46:
[HTML]http://i34.tinypic.com/20rp8wg.jpg[/HTML]
[HTML]http://i33.tinypic.com/9a66p1.jpg[/HTML]
اومدم یه نظری بدم سطح کاری خودم بره بالا وگرنه شما که حرفه ای هستین و بی نیاز از نظر من! :31:نقل قول:
جدا از این که بی نهایت حرفه ای و دقیق و همه ماهیچه ها درست سر جای خودشون در اومده و هیچ حرفی هم توش نیست :27::46: فقط اون استخون ترقوه که بقیه هم گفتن بچه ها، چسبیده با ماهیچه های سینه نیست. یعنی استخون تموم میشه و ماهیچه سینه از پایینترش شروع میشه. بعد ماهیچه های سینه هم نزدیک شدن یعنی بینشون نباید این طوری حالت تا شدگی باشه. پیشنهاد می کنم فیلم 300 رو یه بار ببینین اون اسپارتانها رو! :31:
البته ببخشید جسارت کردما چون عالی شده کارتون گفتم دیگه حرفی توش نباشه و منم دلمو خوش کنم رو کار حرفه ای نظر میدم :31::31:
بازم خسته نباشی کارت عالیه :11:
بهزاد واقعا ممنون..... خیلی لطف کردی.....نقل قول:
ممنون از نظرت...خوشحالم کردی نظر دادی....نقل قول:
خوب در مورد اون قسمت حق با شماست...درستش میکنم....از این فیلم 300 هم خیلی بدم میاد.... برای همین نگاش نمیکنم.....:13:
باز هم ممنون.........:11:
شهاب بيسته بيسته
از 1000000000000000000000000 :31:نقل قول:
خیلی خوب روش کار شده .
معلومه با ذوق و شوق کار میکنی...
راستی پاورلیفتینگ میره ؟؟؟؟
هیکلش تو مایه های آرنولده !!!!!
ادامه بده که منتظریم.
سلام شهاب جان - خسته نباشی
شرمنده تا حالا پست ندادم :11:
تا اینجا كه عالیه
ادامه بده - منتظر بقیه كارتم
موفق باشی
شهاب جان من فکر کنم یکبار نظر دادم........کارت که حرف نداره........یارو هم خیلی هیکلش می زونه........فقط اومدم بگم دمت گرم که از این فیلم 300 بدت میاد و نمی بینیش..البته ممکنه دلایل شخصی خودت باشه....ولی در کل ایول که ازش بدت میاد:46::46::40:نقل قول:
خیلی خوبه یه رندر برنزم بهش بدی مثل هیکل خودم قشنگ میشه