من فقط میخوام نظر سنجی کنم و به قول شما عنوان تاپیک را هم اشتباه نوشتم. در ضمن نمیدونستم برای نظر سنجی در مورد اتومبیل باید برم به بخش نرم افزار :دینقل قول:
ولی بگرد توی این انجمن ببین چقدر اسپم و بحث سلیقه ای هست
Printable View
من فقط میخوام نظر سنجی کنم و به قول شما عنوان تاپیک را هم اشتباه نوشتم. در ضمن نمیدونستم برای نظر سنجی در مورد اتومبیل باید برم به بخش نرم افزار :دینقل قول:
ولی بگرد توی این انجمن ببین چقدر اسپم و بحث سلیقه ای هست
ديفرانسيل جلوها در مقايسه با ديف عقب داراي سيستم اتصال چرخها و پلوس ضعيف تري هستند و دريفت و مانورهاي تند ميتواند بسرعت موجب استهلاك سيستم انتقال نيرو و نيز آسيب فوري شود.به همين دليل خودروهاي قوي معمولا ديفرانسيل عقب هستند و يا All Wheel Drive
شما تو نظر سنجی شرکت کنید. کاری نداشته باشید
از 3 نفر که رشته مکانیک خودرو خوندن در حالت کلی پرسیدم "جون خودتون بدون گفتن کلمه بستگی داره بگید در حالت کلی دیفرانسیل جلو بهتره یا عقب؟؟ "
گفتن: "از لحاظ مهندسی استاندارد و در حالت کلی اینه که مولد جلو باشه و دیفرانسیل عقب. منتها بستگی داره ..." منم گفتم آره بستگی داره ها رو میدونیم. حالت کلی رو میخواستم.
ممنون از همه که در نظر سنجی شرکت کردند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه نظر سنجی:
59% = کشنده جلو
41% = کشنده عقب
رو هوا که نمیشه گفت کدوم بهتره .
بستگی به این داره که شما از ماشین چی بخواین .
مثلا واسه Drift فقط دیفرانسیل عقب .
واسه Drag های تخت دیفرانسیل جلو .
واسه 2چرخ دیفرانسیل عقب .
ولی اگه کلی مقایسه میکنید ، دیفرانسیل عقب خیلی بهتره .
چون یه جا خوندم دیفرانسیل جلو بیشتر از 250 تا نمیره .
تازه با کلی دستکاری و تغییرات .
البته من این نکته رو هم اضافه کنم
الان
تمامی سوپر اسپورت های
بصورت 4 چرخ متحرک هستند
بعضی ها مثل آئودی آر ایکس 8 بصورت دایم
بعضی ها مثل مورسیه لگو بصورت متغییر (5 تا 35 % نیرو) رو به چرخ های جلو میدن
به نظر من فقط DEF AGHAB
سلام
تاپیک قدیمی هست اما این سوال قدیمی نمیشه
ماشینهای گرانقیمت همگی دفرنسیال عقب هستند و یا دو دفرنسیال 4 wheel drive - WD
هيچ ماشین گرانقیمتی دفرنسیال جلو نیست
هزینه ی ساخت دفرنسیال جلو کمتر از عقب یا 4WD هست . برای همینه که بیشتر کمپانیها دفرنسیال جلو میسازند
نرمی و سبکی فرمان در دفرنسیال عقبها کاملاً محسوس هست
کنترل هم بهتره
اما دفرنسیال عقبها مشکل انحرافِ دُم با گاز شدید و فرمان پیچیده وجود داره
البته از حدود 20 سال پیش سیستمی اختراع شده که با محدود کردنِ سرعت چرخش یک چرخ , مانع از چرخش و انحرافٍ پشت ماشين میشه
تک دفرنسیال بودن یک مشکل بزرگ داره و اون اینه که اگر یک چرخ آزاد بچرخه دیگه ماشین نمیتونه حرکت کنه .
مثال:
اگر یک چرخ رو با جک بلند کنین دیگه ماشین حرکت نمیکنه و درجا کار میکنه
با اختراع 4WD این مشکل حل شد