بنده به شخصه شادمهر رو در ساخت اهنگ هاي جديد و با سبك نو قبول دارم.
Printable View
بنده به شخصه شادمهر رو در ساخت اهنگ هاي جديد و با سبك نو قبول دارم.
منظورتون از سبک نو مثلا چه سبکی هستش؟نقل قول:
ويرايش.....
دوست عزیز من خودم 6 سال هست گیتار میزنم و 4 سال پیانو و شاگردهای زیادی هم داشتمنقل قول:
تو توانایی شادمهر شکی نیست
اما کسی که گیتار زدن رو بلد باشه نواختن گیتار الکتریک و اکوستیک و بیس(با اینکه 4 سیم هستش) براش هیچ تفاوتی نمیکنه مگر اینکه سبک زدن هر کدومش رو بلد باشه.ضمنا گیتار کلاسیک تو رده اکوستیک به حساب میاد و نمیشه دو تا ساز حسابش کرد
کسی پیانو بلد باشه کیبورد هم براحتی میتونه بزنه.پیانو جز ساده ترین سازها برای یادگیری موسیقی هستش ولی حرفه ایی شدن تو هر سازی نیازمند استعداد و تمرین خیلی زیاده.
ساکسیفون و ترومپت من تجربه ایی باهاشون ندارم چون نفس زیاد میخواد ولی بین اینکه بلد باشه یا بتونه بزنه خیلی تفاوت هستش
پرکاشن و درام و جاز هم سازهای کوبه ایی هستن و هر کدوم از اینها رو تو 6 ماه میشه با تمرین معمولی یاد گرفت.
در مورد ویلون.شادمهر استاد مسلم ویلون هستش ولی میتونم بپرسم تو کدوم رنکینگ جز 50 تا ویلون برتر جهان شده؟تو ویلون زدن غول هایی تو ارمنستان و ترکیه وجود داره که هیچکدومشون جز 1000 تای اول دنیا نیستن.
در مورد سنتور هم بازم میتونم بگم جز ساده ترین ساز های ایرانی هستش
بطور کلی من بعنوان کسی که اندکی از موسیقی سر در میاره فقط میتونم بگم ایشون دو تا ساز میزنن یکی گیتار یکی هم ویلون.والسلام
در مورد این سوالتون اول تاپیک...من همه پستارو نخوندم پس اگه تکراری هست ببخشید...تو تسلط به سازهای گوناگون فکر نکنم کسی به کت استیونس ستاره ی دههی 70 راک انگلستان که بعدا مسلمان شد و اسمش رو به یوسف اسلام تغییر داد برسه...و خب نظر بالایی هم کاملا قبول دارم!نقل قول:
درود
عرض شود نمیدونم تا حالا کنسرت های شادمهر رو دیدید یا نه؟قصد دفاع یا خرد کردن شادمهر رو ندارم؟شادمهر طرفدارای خاص خودشو داره که کم هم نیستند و خب منم یکی از طرفدار ها و یا هوادارانشم.پارسال در کنسرت اوبرهاوزن اعلام شد که 16 ساز میزنه که این در نوع خودش واقعا بی نظیره.و به قول دوستانش هنگامی که در ایران برای نوازندگی برای سایر خوانندگان دیگر می آمد.یک وانت ساز با خودش می آورد.به همراه بیژن مرتضوی جزو 50 ویولن زن برتر جهان هست.به سازهای زیادی تسلط داره.اما سوالی که من دارم آیا شادمهر یکه تاز است؟شادمهر در کنسرت هاش ددیم که در یک آهنگ گیتار الکتریک بعد کلاسیک بعد ویولن بعد پیانو و جدیدا هم که ساز جدید و یونانی ماندولین(که در مشکوک باهاش نواخت)همین جوریش شادمهر در هر کنسرت 5 6 ساز میزنه و خب می خواستم ببینم آیا فرد خواننده ی دیگری در جهان هست که همانند شادمهر باشه؟
منتظر نظراتتون
هستم.
قربانتون
شهداد
شما خیلی راحت از کنار این مسائل میگذریدنقل قول:
تسلط داشتن رو این همه ساز کار مشکلیه حتی اگه بضی هاشون شبیه به هم باشه
بعضی وقت ها وقتی 1 آهنگ گوش میدم میبینم که به جز کیبورد ساز دیگه ای توی اون آهنگ به کار نرفته اما وقتی آهنگ های شادمهر رو گوش میدی 4-5 تا ساز در اون ها استفاده شده و به زیبایی هم نواخته شدن
و در مورد اینکه شادمهر خودش این ساز هارو میزنه یا نه شک نکید چون شادمهر با هیچ نوازنده ای و آهنگ سازی کار نمیکنه و خودش نوازندگی و کار آهنگ سازی رو انجام میده
این رو تو همه ی البوم های شادمهر میشه دید
حتی تو آلبوم مهستی شادمهر علاوه بر اینکه آهنگساز بود نوازندهم بود
دوست عزیزنقل قول:
کجا ذکر شده که شادمهر جزو 50 ویولونیست برتر دنیاست!!!!!!!!!:18::18::18:؟؟؟؟؟؟