بابا یکی جواب این بنده خدا رو بده :13: گناه داره :41: حالا اگه به داد ایشون نمی رسین به داد من برسیننقل قول:
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم با این تفاوت که از محدودیت زمانی من 54 روز باقی مونده
Printable View
بابا یکی جواب این بنده خدا رو بده :13: گناه داره :41: حالا اگه به داد ایشون نمی رسین به داد من برسیننقل قول:
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم با این تفاوت که از محدودیت زمانی من 54 روز باقی مونده
ببين تاپيك زير مي تونه كمكت كنه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=239164
من ویندوزم رو از سی دی امپراتور نصب کردم.
سرویس پکم رو هم از نرم افزارهای کینگ ریختم.
الانم هیچ مشکلی ندارم. شاد و خندان و خوش و خرم دارم زندگی میکنم
چرا...؟نقل قول:
تمامی Service Pack ها برای همه ساخته میشن... مهم ترین خصوصیت Service Pack ها بهبود مسائل امنیتی هستش... بیشتر Update هایی که توسط Servics Pack 3 نصب میشن مربوط به امنیت هستن... امنیت هم یعنی چی...؟ منظور امنیت CD و ویروس و اینا نیستش که... منطور امنیت شبکه ای هستش... وقتی که شبکه امن نباشه بد افزارها وارد کامپیوتر میشن... در غیر اینصورت وظیفه با نرم افزار های آنتی ویروس هستش...
شما خودتم یه کاربر شبکه ای هستی... مگه از اینترنت استفاده نمیکنی...؟؟؟ خوب اینترنت هوا نیستش که... یه شبکه جهانیه... امنیت شبکه منظور تمامی اندازه های مختلف شبکه هستش چه خانگی، چه محلی، چه منطقه ای و چه جهانی... پس میبینید که نصب Service Pack 3 برای تمامی افرادی که امنیت کامپیوترشون براشون مهمه، مهمه و باید نصب بشه...
عزیزان به همگی شما پیشنهاد میکنم روی CD های Windows XP که MRT یا امپراطور و یا Service Pack 3 و 4 هستن به هیچ وجه فایل Service Pack 3 رو نصب نکنید... چون این سیستم عامل ها هیچ ربطی به ویندوز ندارن و کاملا دستکاری شده هستن... به همین دلیل هم فایلی که مایکروسافت برای ویندوز ساخت خودش ساخته، روی فایل های ساخته دست ایرانیا کار نمیکنه... مخصوصا MRT که کلا باید گفت ویندوز به اون قشنگی رو نابود کردن... فکر کردن خیلی زرنگن...
اون قضییه هم که یکی از دوستان گفتن که IE7 نصب نمیشه مربوط به همین دستکاری ها هستش... ویندوزهایی که دستکاری شدن معمولا IE6 هم توشون قاطی داره چه برسه که روی اون IE7 هم نصب کنید... خود من تا حالا چندین نسخه متفاوت از ویندوز XP رو دیدم که روشون نتونستم IE7 نصب کنم... در ضمن Internet Explorer 7 مدت هاست که دیگه نیازی به اصل بودن ویندوز نداره... فایل جدید رو از Microsoft.com/downloads بگیرید...
اون قضییه اصل بودن و نبودن رو هم اگه توی دکتر گوگل عبارت Windows Genuine Advantage رو جستجو کنید کرک های بسیاری براش پیدا میکنید...
:40::27::8::20::11::19:
من که راضیم.
آخه اول قانونیش کردم بعد سرویس پک رو ریختم.
ولی در کل سیستمی با این عظمت رو هر کاری کنن خوب مث اورجینال نمیشه که.
قبلا اینجا رفته بودمنقل قول:
تا حالا کلی سریال و فایل reg امتحان کردم ولی محدودیت زمانیش هنوز هستش
فقط نصف روز نامردا کمککککککککککککککککنقل قول:
اینطور که پیش میره فکر کنم باید قیدشو بزنی:41:نقل قول:
راستی اگه چیزی گیر آوردی منو هم خبر کنی :46:
به نام خدا
دوستان من 2 روزه ویندوز عوض کردم نرم افزار دیوکس کانورتر 6.8 را ریختم یک شو را با این برنامه تبدیل کردم
تبدیل کرد ولی بعد یک پک از کدکهای مدیا 11 را ریختم هر چقدر خواستم دوباره با این نرم افزار تبدیل کنم
تا 100 میره بعد پیغام میده بعد اون کدکها را پاک کردم باز خواستم تبدیل کنم باز همون خطا را داد این تبدیلها را هم برای گوشیم میخوام نوکیا e65 هستش
اینم عکس خطا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه دوستانی که در نصب IE7 مشکل دارن
در حالت Safe mode مراحل 2و 3 نصب را اجرا کنید،IE7 نصب میشه
من خودم همین مشکل رو داشتم این کارو کردم الان دارم از IE7 استفاده می کنم