جالبه مثل اینکه از همه یه 1000 تایی کم شده:31:
ولی خدایی مهم تعداد پستها نیست مهم اینه که تو فروم چقدر مفیدی و دیگران مشکلاتشان به وسیله فروم حل میشه:11:
Printable View
جالبه مثل اینکه از همه یه 1000 تایی کم شده:31:
ولی خدایی مهم تعداد پستها نیست مهم اینه که تو فروم چقدر مفیدی و دیگران مشکلاتشان به وسیله فروم حل میشه:11:
نقل قول:لطفا جو رو متشنج نکنید !نقل قول:
من از وضعیت فعلی راضیم.از p30 راضیم.
p30 سریعترین و بی نقص ترین سایتیه که تا حالا دیدم.
سلام قيوم جاننقل قول:
اگه منظور شما از مشكل كم شدن ناگهانيه پست هاست
به نظر من كه اين يه مشكل نيست
مديران تصميم ميگيرن در بخشي پست ها شمارش نشه
حالا به هر دليلي....
اين مهمه كه دوستمون شناسش تغيير نكرده بلكه پست هاش
كم شده و اين نميتونه يه مشكل بيان بشه.چون به نظر من تعداد پست
اصلا مهم نيست منم الان حاضرم پست هام صفر بشه
چون خداييش برام فرقي نميكنه مهم جمع دوستانه و فعاليت مفيد
و در كل پيشرفت و رسيدن به هدف.
منم نظر enter.pc رو تاييد ميكنم مخصوصا جمله آخرش....قربون همه بروبچ با حال p30
از خود من 50 پست كم شد تازه تو همون اوايل عضويتم!!!!! خيلي ضد حال بزرگي بود با سيستم اينجا هم آشنايي نداشتم ....
دليلش 100% رفتن يه تاپيكي كه شما توي اون 100 پست داده بودي به ترش هست همين.
ولي يه چيزي را تجربه كردم هرچي تعداد پستها يا به عبارتي ستاره هات كمتر باشه كمتر به درخواستهات اهميت ميدند.
يه زماني خيلي عجله داشتم تا تعداد پستهام برسه به 200 تا ستاره هام دوتا بشه ولي حالا ديگه اصلا" اهميتي بهش نميدم همين تا چشم بهم زدم 285 پستم را داده بودم.(همين پست)
مرسي دوست گلمنقل قول:
چرا اين جوري فكر مي كني چنين چيزي وجود ندارهنقل قول:
يا شايد من با چنين چيزي برخورد نكردم.
اينجا هر كسي باعث خوشحاليش كه به هم نوع خودش كمك كنه.
اگه همه مثل شما فكر ميكردند كه خيلي خوب بود ولي به هر حال از من كه گذشت ولي جا داره به ضرب المثل (آستين نو بخور پلو) اشاره بكنم كه متاسفانه در جامعه ي امروز همه چي به لباس و مده و هر كس لباس بهتري پوشيده باشه اون كارش زود تر راه ميفته.تو انجمن هم خيليا فرق ميذارند. بين شما كه كاربر فعال هستي با من فرق ميذارند با اينكه شايد شما به دليل شخصيت بالا و يا... از من برتر باشي نه به دليل آواتار و پست و...نقل قول:
بيين دوست عزيز اول به اطلاعتون برسونمنقل قول:
همونطور كه ميدونيد كاربر فعال هيچ امكانات بيشتري از يه كاربر معمولي در فروم نداره.
و اينكه تنها براي تعيين محل اصلي فعاليتشون و نوع فعاليت اين لقب رو ميدن البته اين
نظر شخصيه منه و همونطور كه گفتم من با چنين چيزي كه شما گفتيد در فروم برخورد نكردم.
به هر حال.../موفق باشي/
من که ارشد هستم چی ؟ اگه ملاک رو بزاریم به سوال های بی جواب به درخواست هایی از من هم در انجمن شبکه + موسیقی و مقالات جواب داده نشده . تصور شما اشتباهه .نقل قول: