ايا براي سوني اريكسون p900منشي هست
Printable View
ايا براي سوني اريكسون p900منشي هست
سلام
ميخاستم بدونم اين برنامه روي گوشي 6230i هم قابل اجراست؟
رو گوشي هاي سري 60 كار ميكنه
سارا خانم اون تبليغ رو از توي امضاتون بردارين اين ضد قوانين سايت ممنون
دستتون درد نكنه .
برنامه توپي بود .
روي گوشي نوكيا 6670 توپ كار ميكنه .
عجب چيزي هستش.
فقط يكمي كار باهاش انگار سخته .
با سلام
اگه يه كم خنگم معذرت ميخوام اگه ميشه توضيح بديد براي گوش كردن پيغامها به كجاي برنامه برم چون فقط توضيح داده كي وچه كسي زنگ زده
وممنون از برنامه توپتون منم راهنمايي كنين
سلام
اگه صفحه اول رو خونده بوديد جوابتون رو مي گرفتيد!
نقل قول:
وارد برنامه كه ميشي قسمت Message Box
من این برنامه رو روی گوشی 6630 نصب کردم فقط 1 ایراد داره که نمیشه صدای منشی تلفنی خاصی رو گذاشت باید توسط همین برنامه ضبط کنی .
براي فعال كردن منشي و ضبط پيغامها اين كارا رو بايد انجام بديد:
1- از قسمت Profiles قسمت Respond list by IVR رو انتخاب كنيد كه بعد دو گزينه مياد كه شما Activate رو برا فعال كردنش انتخاب ميكنيد. براي تعيين اينكه كدوم شماره ها ميتونن پيغام بذارن ، كدوما نميتونن و ... گزينه ي دوم View & edit رو انتخاب كنيد
- تو قسمت Callers on.... ميتونين ليستي رو كه قبلا تهيه كردين رو انتخاب كنين تا پيغامهاي اون افراد ضبط بشه(توجه داشته باشين كه قسمت Active IVR روي Ex.Answer machine باشه)
- قسمت Remainder callers براي اينه كه اگه شماره هايي غير از شماره هاي توي ليست زنگ زدن ، برنامه چه كاري انجام بده!!!
- قسمت Hidden callers براي اينه كه اگه كسي زنگ زد و شمارش نيفتاد برنامه چه كاري انجام بده!
2- تو قسمت IVRs اولي (Ex.Answer machine) رو انتخاب كنين
- قسمت Action type بايد روي Leave a message باشه
- قسمت Greeting خودتون ميتونيد پيغام منشي رو ضبط كنين
- Sorry prompt براي اينه كه وقتي طرف جو گرفتش و خواست همه ي درد دلاشو برات بگه!!!! :happy: يا همون بيشتر از وقت تعيين شده حرف بزنه اين پيغام براش پخش ميشه و ضد حال ميخوره و ضبط پيغام قطع ميشه!
3- تو محيط اصلي برنامه كليد سمت چپ (options) رو بزنين بعد settings بعد IVR settings
- Auto answer delay مقدار زماني كه طرف معطل ميشه تا پيغام منشي براش پخش شه
- Mute bfr. answer بايد Yes باشه اگر نه صداي زنگ موبايلتون تو اون فاصله ي زماني بالا در مياد!!(ممكنه صداي منشي هم براش پخش نشه)
- Answ. mach. timeout مقدار زمان مجاز ضبط پيغام هست.
درود...
من این برنامه رو چند وقت پیش نصب کرده بودن خیلی هم عالی بود.. ولی...
بعد از دو روز از کار افتاد!! البته فکر میکنم از نگارش برنامه بود
نقل قول:
نوشته شده توسط mafia2000
من مدتهاست این برنامه رو روی گوشیم دارم و کار هم میکنه .البته از اینجا دانلودش نکردم .ممکن است برنامه دیگه ای نصب کردی این از کار افتاده گاهی اینجوری میشه باید Remove کنی و دوباره نصب کنی