درسته. این تاپیک خیلی وقت بود که رفته بود تو قوطی!نقل قول:
Printable View
درسته. این تاپیک خیلی وقت بود که رفته بود تو قوطی!نقل قول:
درجه از تعداد پست بالا ميره درسته؟
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥درسته ♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
دوست عزیز الان واسه من یک سوال پیش میاد و اون اینه که آیا حتما برای فعال شدن باید در یک بخش خاص متمرکز شد؟؟نقل قول:
یعنی اگه یک نفر در چند بخش فعالیت داشته باشه خیلی مورد توجه قرار نمیگیره و حتما باید تمرکز خودش روی یک انجمن خاص قرار بده؟
ممنون...
فکر کنم در یه بخش زیاد فعالیت کنی میتونی فعال بشی.نقل قول:
دوست عزیز الان واسه من یک سوال پیش میاد و اون اینه که آیا حتما برای فعال شدن باید در یک بخش خاص متمرکز شد؟؟
یعنی اگه یک نفر در چند بخش فعالیت داشته باشه خیلی مورد توجه قرار نمیگیره و حتما باید تمرکز خودش روی یک انجمن خاص قرار بده؟
ممنون...
سلام
نه همچین مسئله ای نیست .
ما کاربرانی داریم که در عنوان فعال چند انجمن رو دارن .
سلام.
به نظر من درجه مهمه چون خیلی ها رو میشناسم که برای گرفتن درجه تلاش میکنند.
دوستان چرا من 200 پست داشتم و 2 ستاره شدم ولی هنوز عضو جدیدم؟؟
دوست عزیز حداقل باید 40 روز از تاریخ عضویت شما بگذره تا عناوین رو با افزایش پستهاتون دریافت کنید...نقل قول:
بعد از 40 روز یک باره به شما دو ستاره میدن البته با این سرعتی که پیش میرید شایدم تا 40 روز دیگه ستاره سوم رو بگیرین...
اما در کل مهمترین هدف اینه که چه تعداد پست مفید داشته باشید و چقدر تونسته باشید به کاربران دیگه کمک کنید و اطلاعات خودتون رو با دیگران به اشتراک بزارید.پس سعی نکنید تعداد پستهای خودتون رو با پستهای غیر مفید و به اصطلاح اسپم بالا ببرید...
به هر حال موفق باشید...