نقل قول:
اگه من بخوام تشخيص چهره رو اضافه كنم ( يه توضيح بده كه چه جوري كار ميكنه؟)
شما هم چرخش اتوماتيك عكس گرفته شده با گوشي رو اضافه كن ،فك نكنم هيچ گوشي سامسونگ همچين قابليتي داشته باشه...
به عبارت ديگه:
شما وقتي گوشي رو برعكس ميگيري و عكس ميندازي تو Pc درست نشون ميده...
تشخیص چهره یا Face Detection توسط سامسونگ در گوشی بکار گرفته شد که الان هم سونی اریکسون در مدلهای جدیدش از این تکنولوژی استفاده میکنه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشخیص چهره بر خلاف فوکوس ثابت هستش یعنی شما با فوکوس ثابت فقط روی صورت یک شخص میتونی فوکوس کنی که باعث میشه چهره افراد دیگه نسبت به چهره ایی که روش فوکوس شده کمی تارتر بشه ... ولی با تکنولوژی Face Detection روی تمام افراد حاظر در مقیاس لنز دوربین مربع میکشه و اونارو شناسایی میکنه و حتی با حرکت کردن افراد این مربع دور صورت شخص باز حرکت شخص حرکت میکنه ... و اگر شخص از مقیاس لنز خارج شد دوربین میگرده و یه شخص دیگرو پیدا میکنه و به صورت عکس بالا نشون میده ... از قابلیتهای جالبش هم اینه که اگر شما با یک حیوان مثل سگ در کنار هم وایسن و عکس بندازین Face Detection فقط بر روی عکس شما فوکوس و مربع میکشه و تشخصی میده که انسان و حیوان کدوم بودن ...
فکر میکنم از قابلیت چرخش نمیدونم چی چی N82 خیلی فراتر باشه که میشه با یه دگمه توی کامپیوتر عکسو به حالت دلخواه درآورد ...
نقل قول:
منم نگفتم شما گفتي چيز بديه
بله شما ميتونيد مثال بياريد ... ولي اون مثال شما احتملا جك رو با همه ي امكانات ان 82 با هم يه جا داره؟؟ اگه داره كه حرفي نيست
اگه اينجوريه منم براي شما مثال ميارم گوشي ان 93 3x زوم اپتيكال داره
شما خودت در پست قبل گفتی که فقط دوربین امکانات حساب نمیشه و هرکی به خاطر دوربین میخواد گوشی بخره بره دوربین دیجیتال بخره ! نگفتی عزیز ؟
از نظر دوربین که گوشیهای سامسونگ خوشبختانه بهترین دوربنهارو دارن و در بیشتر مقایسه ها هم این ثابت شده ... کماکان که U900 Soul سامسونگ به راحتی N82 شمارو در کیفیت عکس مغلوب کرده ...
شما فکر کردی نوکیا فقط بلده همجین گوشیهایی بزنه ؟ .... نه عزیز دل اون دوران دیگه تمام شد ...
هیچ دوست ندارم گوشی G810 سامسونگو با N82 مقایسه کنم ولی این یکیش ( با قابلیتی بیشتر از ان82 ) ... L780 که به زودی معرفی میشه ... I550 که خدمت الان عرض میکنم و ....
N93 دوربینش 3.2 هستش و دیدم موقع زوم چه صدای خرخری ازش بیرون میاد ...
نقل قول:
منم مي تونم بپرسم ديگر كشورها مردمش با gps چيكارا مي كنند؟؟؟ كه ايرانيا نمي كنند
توی یه جمله میگم :
ایران هنوز یه نقشه درست حسابی نداره ... امیدوارم متوجه شده باشی کشورهای دیگه چه استفاده ایی از GPS میکنن ...
نقل قول:
فلش زنون=ندارد
كابل تي وي =ندارد
صفحه 16 ميلون رنگ=ندارد
GPRS i550 = ضعيف ( اين گوشي مثلا يه گوشيه نسل سومه ؟!!!! چطوري مي خواد هواداراشو راضي كنه .. تو عصري كه ايترنت حرف اولو ميزنه)
EDGE i550 = ضعيف
CPU = اصلا نداره كه بخوايم با ان 82 مقايسه كنيم !!!!
wi-fi = ندارد !!!!!؟؟!! اين خيلي عجيبه ... توي i550 ها فقط i550w واي فاي داره (آخه پس چي داره اين گوشي؟)
دوربين = 3.15 (همونطور كه گفتم بدون فلش زنون) پس بهتره اصلا با ان 82 مقايسه نشه (در سطح اون نيست)
Motion sensor (with UI auto-rotate) = ندارد
Office document viewe = ندارد
..
ديگه چي بگم آخه
این در مورد فلش زنون و حرف خودت :
نقل قول:
پس فقط به نظر شما دوربين فقط مهمه ؟؟؟... اگه يه دوربين اينقدر مهمه كه آدم دوربين ديجيتال ميگيره
TV-Out قبول دارم نداره ولی چیز جدیدی نیست D900 سال 2006 داشت ...
آها پس چون نوشته 16 میلیون رنگ حتما بهتر از 256 هست آره ؟ به نظر شما فقط رنگ بر کیفیت عکس اثر داره ؟
در مورد GPRS و EDGE شما اولین نفری هستی که داره انتقاد میکنه و میگه این چه نسل سومی هستش ... این همه منتقد خارجی از جمله سایتهایی مثل GSMArena تا حالا به این نکته اشاره نکره ... واقعا باید به شما جایزه نوبل داد که رفتی به یه سایت موبایل و زدی Compare بین I550 و N82 و هرچی عدد جلوی امکانات I550 کمتر بود اومدی زدی اینحا و حالا میگی این چه نسل سومیه ... شما نگران نسل سومی این گوشی نباش عزیز دل ...
وقتی شما بگی یه گوشی CPU نداره دیگه بحث کردن با شما فایده نداره ولی احترامت واجب و من جواب شمارو میدم ...
شما فکر کردی چون جلوی N82 زدن 332 مگاهرتز و جلوی I550 چیزی نزده یعنی CPU نداره ؟ ببخشید پس پردازشگر I550 چیه ؟ دوربینشه نکنه ؟
کدوم سایت گفته Document viewer نداره ؟
اصلا گیریم که نداشته باشه یه برنامه واسش نیست ؟
این دیگه مشکل شرکت نیست که 2 نوع گوشی زده که Wi-Fi توی یکیش نیست ... این دیگه سلیقه خریداره که ببینه وای فای بدرش میخوره یا نه .... شما برو اونی کهWi-Fi داره بخر و البته چقدر هم در ایران Wi-Fi فعالیتش گسترده هستش ...
در مورد دوربین باز هم شمارو دعوت میکنم حرف خودتو بخونی...
نقل قول:
به هر حال شايد دوستمون هيچ كدام از اين گوشي ها رو هم نخواد و نظرش بره رو يه گوشي ديگه كه باز هم نظر ايشون محترم هست
من اصلا کاری به این دوستمون ندارم ... این دیگه دست خودش هست بخره یا نخره و به منو شما ربطی نداره ... وظیفه منو شما راهنمایی بود عزیز دل ...
و در مورد I550
جدا از اینکه صفحه نمایش بزرگتری داره ... و باتری قوی تری داره ...
شما تا حالا Joystick اپتیکال توی برند نوکیا با کلا همه برندها دیدی ؟
حالا ببین عزیز ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]