تلفن ما قطع از طریق برنامه HAMACHI می شه ولی یارو از کویت بود من کلی با دیگشنری کشتی گرفتم تا فهمیدم چی می گه ولی بازم Creat پیدا نکردم . حالا بازم تست می کنم اگه شد خبرتون می کنم .نقل قول:
Printable View
تلفن ما قطع از طریق برنامه HAMACHI می شه ولی یارو از کویت بود من کلی با دیگشنری کشتی گرفتم تا فهمیدم چی می گه ولی بازم Creat پیدا نکردم . حالا بازم تست می کنم اگه شد خبرتون می کنم .نقل قول:
ببینم علی جان شما با این راه تونستین بازی کنین ؟ :19:نقل قول:
پ ن : شیطونه میگه برو خارج از کشور و یه سی دی اورجینال بخر :31: خیلی تو کفشم که همتون رو شکست بدم !
مهم اینه که فقط من بتونم یک بار آنلاین بازی کنم ! هر کی می خواد باشه سخت یا آسان ، فقط آنلاین بازی کنم ( از طریق اینترنت ) :27:
علي عزيز قرار بود با من بازي كنه ولي من نتونستم به اقا علي وصل بشم اخه چيزي كه darkstreet جان توي اموزش گفته اين طور نيست مثلا گفته يه صفحه وسط باز ميشه شماره ي تلفن رو اونجا وارد كن ولي چيزي نيست كه شماره ي تلفن رو داخلش بنويسم به خود علي جان گفتم شما به من وصل بشو فعلا جوابي نداده.اگر ميشه يكي از دوستان با عكس برام توضيح بده.ممنون.نقل قول:
من خیلی جلو رفتم ! از طریق اینترنت .نقل قول:
آخرش رسیدم به جایی که گفتند باید پورت مخصوص بازی رو باز کنی تا آنلاین بازی کنی .
شما این راه رو برین ببینین میشه ؟ :27:
حامد عزیز شما برنامه Hamachi امتحان کردی ؟نقل قول:
من کلی سرور Stronghold Crusader میشناسم اما هنوز واردشون نشدم . ولی اگه تو hamachi بیشتر بگردی احتمالا بتونی به یه جاهایی برسی .
(علی متال من نتونستم همون شب به تو Connect بشم .)
هزار دفعه ن به این دوستمون گفتم .نقل قول:
بابا این قدر خودتو دست بالا نگیرررررررررررررررررررررر ررررر
خب دوست عزیز باشه اشکال نداره شما سرور بشو من به شما کانکت میشم خوبه .
فقط اون مراحل اموزش رو برو اون کارهارو انجام بده و اون اکانتی که می سازی رو هم یوز و پسشو همون 1 قرار بده ومن به شما وصل میشم و بازی می کنیم .
باشه فقط شب ها بریم تو کارش :31: هروقت خواستی بگو من پایه هستم ایدی من 10 شب تا 11 انلاین هست :) خواستی پی ام بده .نقل قول:
چه ای دی به موقع ای .
فکر کنم تابستون بتونم تا صبح باشما بازی کنم :d
هر کی میخواد بازی کنه باید IP خودش رو به بقیه بده تا با استفاده از اون IP به اون فرد کانکت بشن و بازی کنن
حالا هر کی پایست بیاد این جا بگه تا من ip ام رو بهش بدم کانکت بشه و بازی کنیم