خوش به حالتون من نمیتونم ببینم!!!یک نفر لینک دانلود بده!!!!!!!!!!!!!!!1
Printable View
خوش به حالتون من نمیتونم ببینم!!!یک نفر لینک دانلود بده!!!!!!!!!!!!!!!1
خیلی کاراشون جالبه ، خنده های سیامک خیلی جالبن . . . وقتی میخنده منم روده بر میشم
کلا فیلم تیکه های خیلی خوشگلی داره
لامصب وقت شروع میشه
بمب ساعتی خنده رو به کار می اندازه
ولی
این داستان یک داستان امریکای هست (اسم فیلمو نمی دونم ولی دیکاپریو بازی کرده بود )
و شخصیت شصت چی بر داشت شده از یکی از شخصیت های داخلی است (حتما فهمیدید)
عمدی یا به قصد نمی دونم
ولی دیشب که فیلم نصفه پخش شد
تا سا عات از روز هم تبلیغ پخشش رو نداده بود (داده بود مردان آهنین 22.50 و خبری از مرد هزار چهره نبود )
منظورتون فیلم " اگه می تونی منو بگیر هست " ( Catch Me If You Can ) دیگه ...نقل قول:
لامصب وقت شروع میشه
بمب ساعتی خنده رو به کار می اندازه
ولی
این داستان یک داستان امریکای هست (اسم فیلمو نمی دونم ولی دیکاپریو بازی کرده بود )
و شخصیت شصت چی بر داشت شده از یکی از شخصیت های داخلی است (حتما فهمیدید)
عمدی یا به قصد نمی دونم
ولی دیشب که فیلم نصفه پخش شد
تا سا عات از روز هم تبلیغ پخشش رو نداده بود (داده بود مردان آهنین 22.50 و خبری از مرد هزار چهره نبود )
خدا رو شکر توی عید امسال مهران مدیری رو داریم ... از اون سه تا که نا امید شدیم مونده همین مرد هزار چهره که داره خوب پیش میره ...
از کاراکتر سیامک و پدربزرگه خوشم اومد ... سیامک انصاری تو کارهای مهران مدیری خیلی قشنگ کار میکنه ...
به سايت iransima مراجعه کنيد.نقل قول:
من دیشب اولین بار بود که دیدم قشنگ بود . میشه برام تعریف کنین که داستان سریال چه چوری شروع شد . یه خلاصه از قسمت های قبل رو اگه بگین ممنون میشم .
با مهران مدیری حال می کنم.
دیشب هم وقتی این بچه مثل کنه می چسبید به مهران جالب بود ، کلی خندیدیم.
مهران مدیری یک هنرمند است چون خندوندن مردم کار آسونی نیست!
سلام
بازم دم مهران مديري گرم كه يه كمكي آبروداري كرده:2:و اسم طنزشو 1000 چهره گذاشته!
قربونه آدما برم كه هزار چهره واسه يه لحظشونه:13:...
اون جریان آئورت شاهکار بود ! :31:
خدا وکیلی خیلی به من حال داد .. امشب خدائی دلم درد گرفت ... بابا خیلی پایه خنده است .... دمش گرم
به نظرتون چهره بعدیش چیه؟