به به ! به به !
میبینم که Microsoft به این واقعیت پی برد که نمیشه با Blue Ray مبارزه کرد ...
مثل مبارزه Max Payne با Crysis هست ... !
حالا این مدل کنسول کی به بازار عرضه میشه ؟
Printable View
به به ! به به !
فعلا یه جورایی در حد شایعه هستش تازه معلوم نیست شاید فقط بلو ری پلیر باشه که احتمالش بیشترهنقل قول:
چون خیلی ها در خارج دلیل اصلی شون از خرید ps3 بلو ری پلیر ش هست که اگه مایکرو سافت این پلیر رو بده بیرون خیلی به سودش میشه
خب معلومه... واسه کیفیت دمو ی بهتر و خیلی چیزای دیگه... دموهایی که رو پلی 3 پخش میشه کیفیتی چند برابر 360 داره.. و بازم میگم هنوز زوده که به قدرت سل برای ساخت بازی پی ببرن.. اون موقع می تونیم با این حجم بازی هایی خداگونه و باور نکردنی رو تجربه کنیم. اما هنوز یخورده زوده.نقل قول:
داداش اگه اينجوريه پس چرا سوني رو PS3 درايو BLU RAY گذاشته؟؟؟
نقل قول:
به به ! به به !
به نظرم این بزدلی و خساست مایکروسافت رو میرسونه که چنین کاری رو نکرد.نقل قول:
xbox این ریسک رو نکرد که تو رقابت شرکت کنه هیچ فکر کردی اگه بر عکسش اتفاق میافتاد ps3 که چه عرض کنم سونی کارش تمام بود
می دونی اگه سونی شکست می خورد (از همه لحاظ) چه اتفاقی می افتاد ؟
مطمئنا ورشکست میشد و ما دیگه شاهد رقابت بین نیتندو و مایکروسافت بودیم.
نینتندو که به فکر گیم پلی ه و یخورده wii رو دستکاری می کرد و مایکروسافت هم یا کنسول در پیت تولید می کرد و یا نسل بعدی کنسول ها رو صد سال سیاه هم نمی دیدیم.
Long Live PlayStation
یادتون باشه که همیشه رقابت بین شرکت ها به نفع کاربرانه و اگه رقابتی نباشه این ماها هستیم که ضرر می کنیم..
از طرف دیگه اگه مایکروسافت روانه بازار نمی شد ما شاهد یه همچین رقابتی نبودیم و شاید سونی به همون HD رضایت میداد و در نتیجه نسل کنسول ها به تعویق می افتاد. اینو یادتون باشه.
این آینده نگری مایکروسافت رو نشون میده نه خساستشو معلوم میشه که مایکروسافت سیاست خوبی دارهنقل قول:
نقل قول:
خوب در مورد پردازنده سل قدرت ps3 بیشتر از دو برابر xbox360 است....
ماکروسافت باید حتما فکری به حال کنسولش بکنه با این سریال هایی که در میاره فقط مشتریا هستند که ناراضی میمونند..
این نظر منه::
xbox 360 کنسولیه که آینده خوبی نخواهد داشت:41:
ببین فکر کنم همه فهمیدن که من از روی تعصب حرف نمی زنم.. خودم قصد خرید 360 رو دارم. فقط و فقط به خاطر ارزون بودن بازی هاش نه چیز دیگه.. هیچ برتری رو نسبت به پلی 3 نمی بینم.نقل قول:
این آینده نگری مایکروسافت رو نشون میده نه خساستشو معلوم میشه که مایکروسافت سیاست خوبی داره
خداییش اگه مایکروسافت آینده نگر بود نمی رفت کنسولی نمی ساخت که داغ کنه و سه چراغ بده.. درسته که الان برداش بهبود پیدا کردن اما فکر نمی کنی این بی تجربگی مایکروسافت در زمینه بازی رو میرسونه ؟
راستش من آدمی هستم که به گرافیک بازی اهمیت زیادی میدم. چرا می خوام 360 بگیرم ؟ چون گرافیک بازی هاش منو ارضاء می کنه و هم اینکه بازی هاش ارزونه.. حداقل می تونه مدت زیادی منو سرگرم کنه تا پلی 3 و بازی هاش ارزون شه. درسته که خیلی طول میکشه اما صبرم زیاده.. جدا از اینها بازی هایی که برای هر کنسول بیرون میاد متفاوتن.. بد نیست که هر دو کنسول و بازی های اختصاصی مربوط به اونا رو هم تجربه کنیم .نقل قول:
خوب در مورد پردازنده سل قدرت ps3 بیشتر از دو برابر xbox360 است....
ماکروسافت باید حتما فکری به حال کنسولش بکنه با این سریال هایی که در میاره فقط مشتریا هستند که ناراضی میمونند..
این نظر منه::
xbox 360 کنسولیه که آینده خوبی نخواهد داشت
تنها چیزی که منو ناراحت می کنه اینه که چرا 360 قیمتی در حد پلی 3 داره.. خداییش این انصاف نیست.. blue ray player کامپیوتر چیزی در حدود 1000000 تومنه در صورتی که شما با خرید پلی 3 می تونی هم بازی کنی و هم فیلم پرتو آبی تماشا کنی و خیلی کارای دیگه.
و در مورد blue ray واسه ایکس باکس باید بگم که خیلی در موردش سرچ کردم... مایکروسافت هیچ وقت کنسولی ارائه نمی کنه که پرتو آبی داشته باشه مگر بخوایم اینو تو نسل بعدی کنسول ها ببینیم..
شاید پرتو آبی رو بصورت add on در بیاره که شما اگه مایل باشید برید بخریدش.. نه برای بازی بلکه برای پخش فیلم..
نقل قول:
كاملا درسته اگه بياد هم فقط باسه پخش فيلم خواهد بود ....... اما يه اشكالي اين بين وجود داره كه من رو از خريدن 360 منصرف كرد....حجم dvd براي بازي هاي نسل بعد واقعي اصلا كافي نيست!!!!...... چرا ماكروسافت چند ماه پيش كه hd dvd شكست نخورده بود داشت كاري ميكرد كه بشه بازي ها رو از روي hd dvd بازي كرد
پس نتيجه ميشود:::::: نوع درايو دستگاه با حجم گرافيك بازي هاش اصلا سازگار نيست!!!
خوب با اين اوصاف حالا جريان چي ميشه؟نقل قول:
بازي هايي كه الان به بازار دارن ميان DVD9 رو كامل گرفتن و حتي بازي ها رو كنسولي مثل PS2 هم در 2 تا DVD ارايه شدن
اگه حجم بازي از يك DVD9 بگذره كه مطمنا خواهد گذشت اونوقت چي ميشه ؟
با توجه به اين كه رو HD-DVD نميده و قرار هم نيست روي BLUERAY بره
پس ميشه بازي هاش رو 2 يا تعداد بيشتري DVD9
درسته ؟
من نگران بازی های نسل بعد نیستم.. چیزی که منو ناراحت می کنه اینه که چرا 360 اینقدر گرونه..نقل قول:
كاملا درسته اگه بياد هم فقط باسه پخش فيلم خواهد بود ....... اما يه اشكالي اين بين وجود داره كه من رو از خريدن 360 منصرف كرد....حجم dvd براي بازي هاي نسل بعد واقعي اصلا كافي نيست!!!!...... چرا ماكروسافت چند ماه پيش كه hd dvd شكست نخورده بود داشت كاري ميكرد كه بشه بازي ها رو از روي hd dvd بازي كرد
پس نتيجه ميشود:::::: نوع درايو دستگاه با حجم گرافيك بازي هاش اصلا سازگار نيست!!!
خوب با اين اوصاف حالا جريان چي ميشه؟
بازي هايي كه الان به بازار دارن ميان DVD9 رو كامل گرفتن و حتي بازي ها رو كنسولي مثل PS2 هم در 2 تا DVD ارايه شدن
والا در مورد سیاست کاری اینا هیچی نمی شه گفت.. شاید همین فردا نسل بعدی هم معرفی بشه.. کی می دونه.نقل قول:
اگه حجم بازي از يك DVD9 بگذره كه مطمنا خواهد گذشت اونوقت چي ميشه ؟
با توجه به اين كه رو HD-DVD نميده و قرار هم نيست روي BLUERAY بره
پس ميشه بازي هاش رو 2 يا تعداد بيشتري DVD9
درسته ؟
این هم قسمت بعدی از داستان های هزار و یک شب ماکروسافت:::::27::27:
نقل قول از کلیک جام جم:
ماکروسافت و توشیبا و پاناسونیک درحال بررسی قابلیت های فرمت جدید به نام dvd2 هستند که قابلیت های hdiرا هم در آن وارد کنند!!!